Navigation:    
Start  >  Blog 
> 26. juni 2007
 
Foregående    Index    Dette tema 

  Kartoffeldyrkning Tirsdag, 26.06.07

Og nu til noget ganske andet. Denne her har jeg fået tilsendt fra en af mine bjergkammerater, og jeg synes ikke jeg burde holde den for mig selv. Så hermed videregivet til fri afbenyttelse, med det håb at CIA ikke kigger med over skuldrene, en lille historie om kartoffeldyrkning.
En gammel araber har boet i New York i over 40 år. Han vil gerne plante kartofler i sin have, men han er alene, gammel og svag. Hans søn er i Paris, så den gamle mand sender en mail til ham, hvor han klager sin nød:
"Kære søn, jeg er meget nedtrykt, for jeg kan ikke plante kartofler i min have. Jeg er sikker på, at hvis bare du var her, så ville du hjælpe mig. Hilsen din far"
Den følgende dag modtager han et svar fra sin søn:
"Kære far, hold dig venligst fra haven. Det er der, jeg har gemt du-ved-nok! Hilsen, din søn."
Klokken 4 om morgenen kommer den amerikanske hær, Marine, FBI, CIA og specialstyrkerne til den gamle mands hus. De går straks igang med at grave hele haven op, endevender hver eneste kvadratcentimeter, men finder intet. Skuffede forlader de hans ejendom.
Næste dag modtager den gamle mand en ny mail fra sin søn:
"Kære far, jeg håber at din have nu er gravet op, så du kan plante dine kartofler. Det var var alt, hvad jeg kunne gøre herfra. Hilsen Ahmed"

Eksterne links på denne side overvåges ikke og garanteres derfor kun på uploadtidspunktet.
Informationer om ændringer samt kommentarer i øvrigt modtages gerne på blog@viaalpina.dk.