Start  >  Blog
> 31. juli 2010

Foregående    Index    Dette tema

Godt begyndt er kun halvt fuldendt Lørdag, 31.07.10

Juli måned startede egentlig ganske udmærket ved at jeg på månedens første dag deltog i Spartas løb i Strandparken, 10 km på to gange rundt i Strandparken. Jeg har ellers ikke løbet mange 10-kilometere i de senere år, de eneste i nyere tid har været 10.000 meteren på Østerbro Stadion under Would Outgames sidste år, samt 10'eren i Hyde Park i påskeugen. Ved løbet i Hyde Park var jeg kommet banen rundt på 56:36, og jeg havde derfor sat næsen op efter at komme Strandparken rundt på 55 minutter. Hvilket svarer til 5:30 kilometeren, og nogenlunde det tempo jeg sætter mig for når jeg løber min opvarmnings-femmer på løbebåndet i motionscentret. Og jeg må sige at min målsætning holdt ganske godt, da jeg løb den første omgangs fem km på 27:21, mens den anden omgang var fem sekunder langsommere kilometeren, således at jeg kom i mål på 55:10. Hvilket jo tegnede godt for sommerens konkurrencer. Og Strandparksløbet var ikke det eneste løb jeg deltog i denne måned, da jeg jo som bekendt var i Schweiz midt i måneden for at afvikle min snart traditionelle rebledertur. Turen gik denne gang til Saas Grund, hvor jeg benyttede mig af lejligheden til at hoppe over i Mattertal og løbe med i Täschalplauf, et løb jeg ikke havde deltaget i siden 1992. Det var jo nærliggende at prøve kræfter med dette løb igen, men selv om jeg disponerede løbet perfekt var resultatet temmelig pauvert, som tidligere omtalt her på siden. Så det er med lidt blandede følelser jeg netop er taget til Köln for at deltage i Gay Games, og hvor jeg har min første konkurrence i overmorgen. Mængdemæssigt har denne måneds træning også været på det jævne, da det samlet er løbet op i 79 km, hvilket både er lavere end sidste måned, og også lavere end juli måned sidste år. Det gennemsnitlige løbetempo har også været det laveste i indeværende år, men det er ikke retningsvisende, da de tunge bjergture i Schweiz naturligvis vil være udslagsgivende.

Eksterne links på denne side overvåges ikke og garanteres derfor kun på uploadtidspunktet.
Informationer om ændringer samt kommentarer i øvrigt modtages gerne på blog@viaalpina.dk.