Navigation:    
Start  >  Blog 
> 16. marts 2011
 
Foregående    Index    Dette tema 

  Hjemme igen i Lansing Onsdag, 16.03.11

Tidligt mandag morgen checkede jeg ud fra hotellet i Chicago og tog morgenflyveren 06.44 til Lansing, Michigans hovedstad. Som forventet var Tim klar og ventede på mig i den lille lufthavn, og vi kørte straks til Golden Harvest, den lille hyggelige diner, hvor Tim arbejdede. Dette var nok det nærmeste man kunne komme at være hjemme uden at være hjemme, for der var knus og kram hele personalet rundt, og jeg følte mig helt forlegen over at have taget morgenmaden i lufthavnen i Chicago, i stedet for at have ventet til jeg kunne blive bænket her i Golden Harvest. De kunne alle huske mig fra sidste gang jeg var her i september, men det var nok ikke bare på grund af mig, men jeg tror også at Tim havde talt vidt og bredt om, at jeg var på vej hjem til Lansing igen.
Jo, Lansing er såmænd et rart sted at være, men nok mest på grund af Tim selv, for det lurede jo hele tiden i baghovedet at jeg skulle tilbringe noget af tiden nede i hans torturkælder. Her havde jeg tilbragt mange dejlige timer i september, og det var klart, at det skulle jeg også denne gang. Jeg havde det sidste par måneder fået sendt en del af mine eBay-indkøb til Tim, heriblandt et par flotte singlets, som han gerne ville se på mig, mens jeg var spændt fast i hans forskellige bondage-møbler. Han var meget fascineret af, at han uhindret kunne føle hele min krop, og se, hvordan mit lycra gear aftegnede hele min anatomi gennem det bløde tynde tøj. Jeg fik igen flere ture i hans Big Kahoona samt et par ture i hans strækbænk, og denne gang fik jeg lige det par klik mere, der gjorde den helt perfekt. Min brystkasse løftede sig bagover, så også mine mavemuskler blev strakt, således at jeg intet forsvar havde da han først begyndte at kilde mig. Men siden sidst havde han også investeret i professionelle håndmanchetter, så der ikke var nogen risiko for skader på håndledene.
Vi kunne dog ikke bruge hele tiden nede i kælderen, og da vejret i dag viste sig fra sin indladende side benyttede vi lejligheden til at trave et par timer på Riverside Trail, en fin vandresti, der strækker sig fra Michigan State University langs Lansing River og rundt om Lansing. Jeg havde aldrig rigtigt udforsket mulighederne for udendørs aktiviteter i Lansing, men det var da værd at kigge nærmere på, især da jeg fandt ud af, at der ikke var meget mere end en mile fra Tims hus til Lansing River!


I strækbænken hos Tim.

Eksterne links på denne side overvåges ikke og garanteres derfor kun på uploadtidspunktet.
Informationer om ændringer samt kommentarer i øvrigt modtages gerne på blog@viaalpina.dk.