Navigation:    
Start  >  Blog 
> 31. august 2011
 
Foregående    Index    Dette tema 

  Nu kører jeg i vandskorpen! Onsdag, 31.08.11

Lige her vil jeg så kortvarigt afbryde mine afrapporteringer om Eriks og mine eventyr i Wyoming og omgivende stater. På nuværende tidspunkt er vi i færd med at opleve det store slag omkring Little Bighorn i Montana, men den historie på vente til næste måned. For traditionen tro er den sidste blog i måneden reserveret til en melding om, hvad jeg har løbet i den forgangne måned. Selv om der ikke er så meget at rapportere om, da lige på nær det katastrofalt lave udbytte for juni måned har august givet det lidtil laveste resultat. Kun 22 km har jeg fået skrabet sammen, og det meste af det skyldes tilmed det løb jeg deltog i da jeg var i Haderslev. For ud over to løbeture jeg har haft på løbebåndet i Parken har jeg kun været ude og løbe udendørs da jeg midt i måneden var i Haderslev, og hvor jeg benyttede muligheden for at løbe en tur rundt om Haderslev Dam. Nu er en dam jo i sagens natur fuldstændig flad, så jeg gik ud fra at det blot ville være en formssag at løbe en tur rundt om den. Selv om jeg nok burde vide bedre, da jeg dagen forinden erfarede at Dammen var en del af et omfattende tunneldalssystem i området. Så der blev væsentligt mere op og ned end jeg havde regnet med, og det var kun lige med æren i behold at det lykkedes mig at komme op over en af de store bakker uden at måtte ned at gå.
Men det var ikke bare udendørs der var udfordringer, indendørs bød også på sine udfordringer. Mit motionscenter SATS, som jeg ellers havde frekventeret i en del år lukkede halvdelen af sine centre den 1. august, og jeg skulle til at finde en ny udbyder. For det center i Købmagergade som jeg var medlem af blev overtaget af discountselskabet Fresh Fitness, mens centret i Bragesgade, hvor jeg oftest kom, lukkede permanent. Jeg valgte dog at blive hængende i SATS, selv om det så betød at jeg måtte rykke til centret i Parken. Jeg havde dog også Fitness.dk inde som en mulighed, da det var dertil de fleste kolleger i sin tid forsvandt da mit tidligere center i Scala lukkede ned. Men jeg havde ikke behøvet at gøre mig de store overvejelser, for få dage senere fik jeg en meddelelse om, at centret i Parken nu ville blive overtaget af fitness.dk, og at det fremadrettet ville være der jeg skulle være medlem.
Og så lige en kort kommentar til månedens billede, som ganske vist er taget inde i september, men som alligevel kan henføres til august, da billedet er taget under løb på Estes Park Trail, og altså i USA, og hvor størstedelen af denne tur fandt sted i august.

Eksterne links på denne side overvåges ikke og garanteres derfor kun på uploadtidspunktet.
Informationer om ændringer samt kommentarer i øvrigt modtages gerne på blog@viaalpina.dk.