Navigation:    
Start  >  Blog 
> 7. april 2012
 
Foregående    Index    Dette tema 

  Påske i Berlin Lørdag, 07.04.12

Jeg havde godt nok været i Berlin nogle gange forinden, men det var først i 2009 jeg for første gang kom til Berlin i påsken. Dengang var jeg taget til Berlin for at deltage i et Sportswear & Sneakers party i New Action, hvilket jeg fandt ganske spændende. Men det følgende år lod det ikke til at et sådant party gentog sig, da der tilsyneladende ikke var annonceret et sådant, så i stedet tog jeg til London og South Wales for at vandre. Men aldrig så snart havde jeg booket billetten til London før sportspartyet blev annonceret i Berlin. Så i 2011 satte jeg mig for at påsken 2011 igen skulle bruges i Berlin. Jeg havde så også i mellemtiden fundet ud af, at påsken i Berlin tilbød meget meget mere end bare et sportsparty, ligesom jeg havde fået kontakt til flere andre der også skulle til Berlin, og da vejret i påsken 2011 havde tilbudt sig fra den allerbedste side var det klart at jeg skulle til Berlin igen i 2012. Siden 2010 havde jeg lært Heiko fra Schöneberg at kende, og da jeg på dette tidspunkt allerede havde boet hos ham flere gange når jeg var i byen her kunne jeg denne gang bruge hans lejlighed som basis, og det gør det jo også bedre og mere personligt at bo privat når man er i Berlin.
Jim fra Wien havde også fået husly her, og efter vi var mødtes torsdag sidst på eftermiddagen skulle vi fredag aften ud og male byen rød. Med vore lyster var det mest spændende arrangement Rubber Exxtreme i Scheune, og jeg må sige det var rigtig rart at gå på opdagelse på det lille sted - det var i hvert fald ikke eye candy der manglede! Efter nogle timer der fortsatte vi til Fetish in the MIXMutschmann's, og som det nok vil være nogle bekendt var dette sted ikke større end det foregående, snarere tværtimod, og tilmed var de meget liberale med adgangen dertil. Vi opgav på forhånd at stå i kø i baren, så vi søgte ned i kælderen for at slippe for den værste røg, og fandt her en velventileret fællesbænk, hvor der var plads til os på midten. Og jeg må da sige at jeg havde det helt fint med at ligge afslappet midt mellem alle aktiviteterne.
I dag tog vi så til Quälgeist, selv om jeg her efterhånden er blevet noget tilbageholdende, for selv om der er meget legetøj der synes jeg aldrig rigtigt jeg kan være der med den rette partner. Ganske vist var Jim nu med, men der var aktiviteter i gang alle steder, omend det lykkedes mig at blive låst inde i boksen, selv om det ikke er det mest spændende. Men hellere lidt end intet, og det kunne jo være en anden gang...!

Eksterne links på denne side overvåges ikke og garanteres derfor kun på uploadtidspunktet.
Informationer om ændringer samt kommentarer i øvrigt modtages gerne på blog@viaalpina.dk.