Navigation:    
Start  >  Blog 
> 13. juni 2012
 
Foregående    Index    Dette tema 

  Hot Chillys tights - en dejlig følelse! Onsdag, 13.06.12

Jeg har altid været glad for at gå i mine spandex tights, så godt som hver dag. Og ikke bare i sportslig sammenhæng som ved løb, styrketræning i motionscenteret eller på vandre- og bjergture, men også i hverdagen. Et er at jeg altid selv har syntes at det ser godt ud med et par muskuløse mandeben aftegnet i ålestramt spandex, men det føles også rart at have kroppen pakket ind i tætsluttende spandex. Når jeg så således bruger spandex til daglig er det jo også nødvendigt at jeg har et righoldigt udvalg, så jeg har noget at vælge imellem, og ikke løber tør bare fordi de er til vask.
Jeg ved godt, at jeg er temmelig alene med denne fetish, da det er sjældent jeg ser andre fyre i spandex, med mindre de lige er ude på en løbetur eller kommer cyklende i højt tempo. Pigerne går derimod i tights som en mere naturlig ting, men det virker som om at fyrene generelt har mere blufærdighed, eller af andre grunde afholder sig fra at gå i spandex i offentlighed. Selv om spandex jo for længst har fundet vej til modehusene, så er det jo kendt at danske fyre er meget konservative og ikke tør springe ud i nye trends før andre har gået i den slags tøj i et halvt århundrede. Hvilket måske også er en grund til, at jeg ofte omtaler dette emne her på sitet. Men jeg har det selv fint med at gå i spandex og tager det ganske afslappet. Og hvis jeg derved kan sprede en lille smule glæde tager jeg det kun som et positivt signal.
Det sker jo fra tid til anden at jeg modtager anerkendende kommentarer fra forbipasserende på gaden når de ser mig i spandex, og således også i dag. Jeg var på Svanemøllen station og skulle ind til byen med toget, og var iført et par gamle Cons, mine bordeaux-farvede Hot Chillys tights og min lilla Patagonia fleece, og da en fyr piftede anerkendende af mig var det tydeligt nok, at det var på grund af mine Hot Chillys tights. Disse havde jeg købt på eBay sidste år, og som de fleste af mine tights var det en model, som man aldrig ser herhjemme, da jeg køber stort set al mit spandex i USA, hvor man har et større udvalg end det tre farver sort, som man jo kun kan købe herhjemme i Danmark. Disse Hot Chillys tights var helt klart et par af mine favoritter. De er egentlig lavet i den ganske normale 85/15 blanding af nylon og lycra, men de har en dejlig nærmest olieret overflade, der gør dem meget behagelige at føle på med fingrene. Hvilket jeg også havde nydt da jeg sidste år umiddelbart efter købet havde taget dem med på en travetur ad River Walk i Lansing, hovedstaden i Michigan. Og siden har jeg ofte nydt dem i dagligdagen. Som i dag!


Undervejs ad River Walk i Lansing, Michigan.

Eksterne links på denne side overvåges ikke og garanteres derfor kun på uploadtidspunktet.
Informationer om ændringer samt kommentarer i øvrigt modtages gerne på blog@viaalpina.dk.