Navigation:    
Start  >  Blog 
> 30. juni 2012
 
Foregående    Index    Dette tema 

  En svag juni måned Lørdag, 30.06.12

Juni måned så ellers oprindeligt ud til at blive endnu en fortabt måned, hvor der ikke kom videre gang i løbetræningen. Incitamentet og inspirationen var simpelt hen bare ikke til stede, og i den første halvdel af måneden fik jeg simpelt hen ikke løbet en eneste meter! Og det til trods for at jeg i den periode rent faktisk var hjemme, og derfor ikke havde nogle undskyldinger for ikke at løbe! Først den 15. juni kom jeg ud at løbe, og det var en langsom og slæbende tur ud til Raadvad og tilbage. En efterfølgende tur langs søerne ind til byen var vel egentlig primært for at spare togbilletten, men herefter lykkedes det mig så at gennemføre min gamle langtur hjemmefra, hvor jeg løb ud til Klampenborg og tilbage. Denne tur gik dog noget hurtigere end jeg havde regnet med, men det viste sig at være begrundet med, at turen var noget kortere end jeg havde regnet med. Jeg havde ellers forestillet mig at den tur ville være på 20 km, men da jeg kom hjem og fik regnet efter viste det sig, at turen kun var 17½ km. Så i stedet for at løbe en hurtig 20'er havde jeg i stedet blot løbet en langsom 17'er! Den sidste uge i måneden kunne så heller ikke rigtigt give noget, for i månedens sidste weekend var jeg til CSD i Berlin, og de efterfølgende dage fik jeg min gode ven Jim fra Bath i England på besøg. Derved blev det faktisk lidt af en overraskelse, at jeg alligevel kunne klemme mig op på 44 km i løbet af juni måned!
Men i juni 2011 havde jeg faktisk løbet seks km længere, så ganske upåagtet blev juni den første måned i år, hvor jeg ikke løb helt så langt som jeg havde gjort det foregående år. Hvilket jo ikke er den bedste inspiration til at skulle løbe marathon mindre end tre måneder senere!


Opdateret 1. august 2012: Der havde her indsneget sig en fejl i statistikken, for i juni 2011 havde jeg faktisk kun løbet 16 km, og ikke 50 km, som jeg havde indregnet i opgørelsen fra 2011. Så jeg havde faktisk også i juni 2012 løbet mere end i samme måned det foregående år!

Eksterne links på denne side overvåges ikke og garanteres derfor kun på uploadtidspunktet.
Informationer om ændringer samt kommentarer i øvrigt modtages gerne på blog@viaalpina.dk.