Navigation:    
Start  >  Blog 
> 4. maj 2013
 
Foregående    Index    Dette tema 

  TrapperSmith's bondage blog Lørdag, 04.05.13

For tiden har jeg adgang til Serious Male Bondage's website, og en af de fyre, der fra tid til anden besøger dette sted i San Francisco er TrapperSmith. Han har dog også sin egen hjemmeside, og da jeg på et tidspunkt på SMB's site så Trapper iført præcis den samme Under Armour Recharge suit som jeg selv har, og som jeg med stor fornøjelse bærer efter en stor fysisk anstrengelse (Under Armour anbefaler at man bærer dragten i 24 timer efter bad, efter at man har afsluttet sin anstrengelse). Jeg har tidligere tvivlet på, at der skulle være noget specielt ved at bære netop en UA Recharge suit, til forskel for nogle almindelige tights, som jeg ofte har gjort det, men Under Armours dragt føles bare godt, og sådan følte jeg det også da jeg i september sidste år løb med i Sydney Marathon og efterfølgende bar et Recharge suit i det følgende døgn, dag og nat.
Men Trapper bruger sin Recharge dragt til andet end blot at lade musklerne op igen efter et hårdt træningspas. Ligesom mig er han også kraftigt interesseret i både tætsiddende lycra heldragter og bondage, men Trapper er gået et skridt videre og har kombineret disse to elementer. Hvilket jo egentlig er en nærliggende tanke, som jeg også har tænkt, men jeg har altid holdt skæg for sig og snot for sig. Og er derfor aldrig selv bundet ned i nogle af mine heldragter. Men når jeg ikke selv har prøvet det er det jo rart at se andre leve tanken fuldt ud.
TrapperSmith's website er hvad jeg vil sige en typisk amerikansk hjemmeside, med et, i de flestes øjne, temmelig usædvanligt emne. Der er flere forskellige afdelinger på sitet, men man mangler i høj grad et 'About Me' afsnit, der kan give de basale informationer. Studerer man nogle af hans historier nærmere finder man hurtigt ud af, at han både er til fyre og piger, med andre ord: alt, der kan fyre op under hans lidenskaber. Og læser man hans historier finder man ud af at han er en college studerende fra San Francisco-området. TrapperSmith er blot hans internet alias, for i virkeligheden hedder han Trevor Smith. Og i bedste amerikanske stil har de fleste sider et link til hvor man kan donere penge via diverse kreditkort. Hans site har også links til diverse Xtube videoer samt diverse Twitter feeds, som jeg dog ikke har kigget nærmere på. Men de billeder, der i første omgang fangede mig ind, var videoen på Serious Male Bondage af fyren, iført Under Armours Recharge suit og bundet med solide lædermanchetter på en seng i en stram spreadeagle. Og inspireret heraf kan jeg ikke afvise, at jeg vil være dresset i den samme dragt når jeg om to uger flyver til Canada.


TrapperSmith.
trappersmith.com

Eksterne links på denne side overvåges ikke og garanteres derfor kun på uploadtidspunktet.
Informationer om ændringer samt kommentarer i øvrigt modtages gerne på blog@viaalpina.dk.