Navigation:    
Start  >  Blog 
> 29. juni 2013
 
Foregående    Index    Dette tema 

  Hverdag på Rigshospitalet Lørdag, 29.06.13

Efter den lidt forjagede mandag jeg havde da jeg blev overflyttet her til Rigshospitalet er der efterhånden ved at falde ro på sagerne, og jeg må indrømme, at jeg faktisk bliver godt serviceret her. Der står altid kaffe og the fremme, og til morgenmad vælger jeg yoghurt og et par stykker franskbrød. Til frokost er der et varmt måltid mad med dessert, og det er altid righoldigt og velsmagende. Der er noget tilsvarende til aftensmad, og eftermiddag og sidst på aftenen er der en lille kage til kaffen hvis jeg gider. Der er således ikke noget at sige til, at jeg fornemmer at min vægt er stigende!
Klokken otte om morgenen kommer sygeplejersken med de foreskrevne tre-fire piller, og for tiden kommer hun igen ved middagstid med de fem piller Medrol, som jeg nu er trappet ned til efter de første dage med det som drop. Og hvis jeg ikke havde fået det tidligere får jeg om aftenen en kalktablet med en smule D-vitamin for at Medrolen kan virke bedre.
Mandag til fredag kl. 10 har jeg fast tid til fysioterapi, og hvis lægen vil fange mig ved stuegangen sker det som regel ved middagstid. Om eftermiddagen har jeg som oftest 'fri' hvis ikke der i mellemtiden er kommet undersøgelser eller andet på programmet, og det er nu at eventuelle gæster indfinder sig. Preben har været forbi med kone og børn, og mor kommer de fleste dage med dagens avis og de seneste nyheder. Esben har også været her for at invitere mig til studentergilde for Anna, Peter (Azdar) fra Tingbjerg har også besøgt mig, og her i denne uge kommer Felix ind imellem op nede fra trykkammeret for at invitere på en kop kaffe eller se en film nede i hans hule.
Ellers finder langt det meste af min kontakt sted over den laptop, som Erik lånte mig for snart mange dage siden, og efterhånden er det blevet sådan, at jeg slet ikke kan undvære den, for derved kan jeg vedligeholde kontakten med alle de venner jeg har uden for hospitalets besøgsradius, specielt Max i Ottawa og Paul i Queensland.
Det sker dog fra tid til anden at jeg ikke kan lave mine computermæssige opgaver fra Eriks laptop, enten fordi jeg skal bruge nogle noter eller en fil, som jeg ikke har med på min USB, eller fordi jeg skal bruge en anden version af et bestemt program, end den som Erik har. Men det giver mig så bare en god undskyldning for at hive skoene frem og trave hjem, for så får jeg jo samtidig dagens træning. Det gjorde jeg i dag, og efter jeg i går fik den nye indlægsskinne til højre sko går jeg næsten helt normalt og har kun brug for lidt støtte i morgentimerne når jeg går barfodet. Inden den første kop kaffe!

Eksterne links på denne side overvåges ikke og garanteres derfor kun på uploadtidspunktet.
Informationer om ændringer samt kommentarer i øvrigt modtages gerne på blog@viaalpina.dk.