Navigation:    
Start  >  Blog 
> 14. august 2013
 
Foregående    Index    Dette tema 

  Evaluering af turen til Antwerpen Onsdag, 14.08.13

Et par dage efter at Paul havde gennemført sit marathon i Antwerpen var det ved at være tid for vore veje at skilles. I hvert fald for en stund. Det var nu fjerde år at jeg havde tilbragt min sommerferie med Paul efter vi var mødtes til Gay Games i Köln i 2010, og efterfulgt af vores tur til Interlaken og Bertlich i 2011 og mine fire uger hos Paul i Australien i 2012. Men denne gang havde det kun været en uge i Antwerpen. Om det så skal betyde, at vi fremadrettet ser mindre til hinanden tror jeg dog næppe - jeg håber det i hvert fald ikke. For inden jeg var blevet hospitalsindlagt havde han jo foreslået at jeg skulle besøge ham igen i 2014, hvor han i løbet af en måned havde ikke færre end fire marathons på programmet, heriblandt et spændende løb i omegnen af Uluru.
Turen til Antwerpen var dog ikke gået helt efter programmet. Jeg havde jo denne gang fået til opgave at skaffe overnatning til os, og jeg havde booket plads til os på Coco-Mat Residence, og det var gået lidt i spåner på førstedagen da receptioen havde været lukket så vi slet ikke kunne bruge hotellet den første nat, så hvis ikke Paul havde skaffet et værelse på hotellet overfor kunne vi have risikeret at tilbringe den første nat på gaden. Men dagen efter kom alt i orden igen, omend der stadig ligger et økonomisk efterspil for de første fire nætter jeg måtte afbestille på grund af min sygdom. De aftaler jeg havde lavet med fire andre fyre, der skulle have besøgt os mens vi var i Antwerpen, blev heller ikke til noget da ingen af dem dukkede op, så det var lidt unødvendigt at jeg havde skaffet det store rummelige hotelværelse til os. Men det var nu meget rart at vi havde god plads sammen, og så måtte Paul jo lege med mig i stedet.
Det havde også været en glimrende test af min krop at jeg tog til Antwerpen. For selv om jeg måtte slæbe min bagage selv hele vejen til Kastrup og fra lufthavnen i Bruxelles til Antwerpen var det faktisk gået udmærket, selv om det havde været rart, at Paul her havde givet mig et nap med at få bagagen med til Bruxelles. Jeg havde checket en bagage på 19,9 kg ind til Kastrup, og med håndbagagen havde jeg vel 25-26 kilo ialt, som jeg formåede at slæbe med metro og S-tog. Så det er nok den vægt jeg skal forsøge at begrænse mig til når jeg planlægger fremtidige ture.

Eksterne links på denne side overvåges ikke og garanteres derfor kun på uploadtidspunktet.
Informationer om ændringer samt kommentarer i øvrigt modtages gerne på blog@viaalpina.dk.