Navigation:    
Start  >  Blog 
> 10. november 2013
 
Foregående    Index    Dette tema 

  Et skridt nærmere Delta Søndag, 10.11.13

Jeg har længe vidst, at der i USA finder særlige lejre sted, hvor man fuldt kan hellige sig sine interesser i bondage og andre aktiviteter. Men som regel kræver en deltagelse i sådanne lejre at man forlods bliver inviteret, eller i det mindste anbefalet af tidligere deltagere. Og da jeg kun kender forholdsvis få med samme interesse i USA havde jeg efterhånden anset chancen for at kunne deltage i sådan en lejr for at være lig nul. Den eneste mulighed jeg havde haft i den henseende var da jeg i 2011 deltog i reyahnkes camp på Circle J Ranch i Texas, og det var også sidste udkald, for få måneder senere flyttede han til Seattle, og siden har der mig bekendt ikke været noget, der har ført traditionen videre. Siden har jeg nærmest opgivet muligheden for at komme på en tilsvarende camp, for selv om jeg fra tid til anden har stødt på billeder fra tilsvarende lejre har det ikke kastet nogle invitationer af sig, enten fordi det var folk jeg ikke kendte, eller folk som havde et meget afslappet forhold til sikker sex.
Men det ændrede sig da jeg for et halvt år siden besøgte Max i Ottawa. På det tidspunkt havde jeg hørt om dels Inferno, som skulle finde sted i Chicago-området og dels Delta, som skulle finde sted i grænseområdet mellem Pennsylvania, Maryland og Delaware. Af de to steder ville Max nok anbefale Delta, da Inferno ikke var nær så godt organiseret, var noget dyrere og der blev drukket lige vel meget der. På Delta gjorde man mere ud af at socialisere, hvilket ville være godt for en newbie som mig. Max havde tidligere været medarrangør på Delta, men for tiden tilbragte han normalt sin hovedferie på vestkysten på det tidspunkt. Og da jeg senere blev introduceret til hans ven i Ottawa var der ikke megen tvivl, for denne ven var også bruger af Delta og kunne godt invitere mig næste år, hvis jeg havde lyst til at være med der.
Og nu var jeg jo kommet til min anden ven John i New Jersey, og jeg blev næsten overrasket da jeg fik at vide, at John også havde med Delta at gøre, for det var ham, der organiserede transporten fra lufthavnen til Delta og reserverede hotelovernatninger til de udenbys folk, der kom til Philadelphia dagen i forvejen. Og han ville meget gerne sende en invitation til mig også! Mens jeg var der fik han (meget à propos) en mail fra Delta om, at tidspunktet var blevet flyttet det næste år og fremadrettet. Så hvis jeg tilpasser mig derefter flyver jeg nok til Newark onsdag den 27. august hvor jeg bliver hentet af John eller kører ind med toget; torsdag kører vi til Philadelphia for at deltage i velkomstmiddagen, og fredag kører vi så til Delta for fire dages skæg og ballade. Mandag nat er festen forbi, og tirsdag den 2. september kører vi tilbage til Trenton. Og måske onsdag flyver jeg hjem igen?

Eksterne links på denne side overvåges ikke og garanteres derfor kun på uploadtidspunktet.
Informationer om ændringer samt kommentarer i øvrigt modtages gerne på blog@viaalpina.dk.