Navigation:    
Start  >  Blog 
> 31. maj 2015
 
Foregående    Index    Dette tema 

  Halvt af hver Søndag, 31.05.15

I denne månedlige rapport over hvad jeg senest har bedrevet af fysiske aktiviteter plejer jeg sædvanen tro at beskæftige mig med de aktiviteter, der vedrører hele kroppen, som regel løb og brydning, omend jeg fra tid til anden også har inddraget styrketræningen i motionscentret eller længere vandreture. Og her i maj har måneden været delt midt over på tværs, hvor jeg i den første halvdel kun har været ude og løbe, og i den sidste halvdel kun har været ude og bryde. Således har jeg her i maj løbet ialt 16 km, mens jeg med brydningen har brydet med ialt 10 fyre på de to ture jeg har haft til Athen og Lindow. Og mens tre løbeture på tilsammen 16 km jo ikke er noget særligt, har jeg aldrig tidligere brydet med 10 fyre på en måned, ja knap nok på et år!
Men for at tage løberiet først, så har der, som man nok kan regne ud, ikke været nogle længere ture i maj måned, til gengæld har disse kortere ture været i et en smule hurtigere tempo. Faktisk har der ikke været nogle af deletaperne, der har været på over 10 min/km, og det gennemsnitlige tempo har ligget på 8:36, med højeste tempo på den korteste tur og det langsomste tempo på den længste tur. Det er jo altid en afvejning jeg må foretage, om jeg skal arbejde på at løbe længere ture (og dermed langsommere) eller kortere ture (for at forsøge at få lidt mere tempo på). Men nu hvor sommeren er i anmarch bør jeg vel nok satse på de hurtigere ture for at forsøge på at få en bedre løbestil, og så se om jeg i givet fald kan trække en bedre løbestil med mig ind i efteråret.
Og for at afslutte med bryderiet har det været rart at bruge min krops muskler på alle tænkelige måder, omend jeg har lært at jeg skal være mere fremfusende, hvilket naturligvis også kræver mere bevægelighed i benene. Måske der kan være nogen tvivl om, at det er godt for min krop at bryde. Det var i hvert fald godt, at jeg havde næsten en uges pause i Dresden efter brydelejren i Lindow, da jeg ikke var så bevægelig umiddelbart efter lejren. Det skal dog blive interessant at finde ud af hvad jeg kan præstere når jeg begynder at løbe igen i næste måned.

Eksterne links på denne side overvåges ikke og garanteres derfor kun på uploadtidspunktet.
Informationer om ændringer samt kommentarer i øvrigt modtages gerne på blog@viaalpina.dk.