Navigation:    
Start  >  Blog 
> 4. august 2017
 
Foregående    Index    Dette tema 

  Michigan har flere muligheder Fredag, 04.08.17

Jeg fik mit første indtryk af Michigan, eller nærmere bestemt Lansing, delstatens hovedstad, i 2011 da jeg to gange besøgte en interessant fyr der. Han havde en rack, eller på dansk: en strækbænk, som jeg fik mulighed for at blive spændt fast på hvis jeg besøgte ham - og det var så godt, at jeg besøgte ham to gange det år. Men jeg har ikke set ham siden på grund af min begrænsede økonomiske formåen efter 2013.
Men har alligevel gerne villet besøge ham igen, og efter jeg begyndte at bryde mere regelmæssigt i 2013 fik jeg en kontakt mere i Michigan. For to fyre, der boede sammen var begge ivrige brydere, og de kunne godt have lyst til at bryde med mig, ligesom jeg hurtigt fik lyst til at bryde med dem. De var begge til Pro wrestling, og selv om jeg aldrig havde prøvet det selv havde jeg dog set flere billeder af Pro, hvor bryderne laver forskellige greb, som det aldrig var lykkedes mig at gøre. Jeg var ikke et øjeblik i tvivl om, at de begge ville synes det ville være fornøjeligt at introducere mig på denne aktivitet. De boede begge også i Lansing og havde snart tilbudt at jeg kunne overnatte hos dem hvis jeg skulle besøge dem. Så kunne de smide mig i seng når jeg var fuldstændig udkørt.
Sidst, men ikke mindst, købte jeg et par lycra pants sidste år, men tænkte ikke lige på at det var Football pants. Indtil jeg ved sidste års Delta fik at vide, at det var farverne fra footballklubben Green Bay Packers. Så følte jeg lige der blev lagt et åg på mig, at jeg gik i farverne fra en footballklub jeg intet anede om. Hjemme igen undersøgte jeg sagen nærmere, og fandt ud af, at Green Bay Packers var det eneste community-ejede footballhold i USA, der stadig ejes af de lokale som en non-profit organisation. Så Green Bay Packers var da ikke det værste firma at understøtte, og da jeg nok skulle have disse pants med til Delta sidst på måneden måtte jeg vel hellere have en passende jersey dertil. Den købte jeg så på eBay i dag og får den sendt til min ven i New Jersey for at spare portoen. Denne jersey er mærket med nummer 85, hvilket er nummeret for det tidligere klubmedlem Greg Jennings, der var wide receiver for GBP i årene 2006-2012. Denne fyr bor så også i Michigan, og han ser bestemt ikke ringe ud.


Greg Jennings by Gabriel Cervantes
Own work, CC BY-SA 3.0.

Eksterne links på denne side overvåges ikke og garanteres derfor kun på uploadtidspunktet.
Informationer om ændringer samt kommentarer i øvrigt modtages gerne på blog@viaalpina.dk.