Navigation:    
Start  >  Blog 
> 30. oktober 2017
 
Foregående    Index    Dette tema 

  Med SLM på Rio Bravo Mandag, 30.10.17

Lørdag var det tid til den årlige Bartenders Reward, den fest hvormed SLM hylder de frivillige i klubben, der havde stillet sin arbejdskraft til rådighed ved mindst fem events i klubben, hvilket der jo er behov for når vi i SLM afholder over 200 events om året og baserer det hele på frivillig arbejdskraft. Til det formål har cirka halvfjerds af klubbens medlemmer meldt sig som mulig frivillig, og af dem er det godt et halvt hundrede af dem, der også har været til stede på en vagt. Fyrre af disse havde været der på de nødvendige fem vagter, der berettigede dem til at deltage i årets Bartenders Reward, men det var kun 22 af dem, der havde mulighed for at deltage og derfor var mødt op i klubben denne aften. Vi mødtes i klubben klokken 18 til en velkomstdrink, og en time senere gik vi alle sammen ud for at spise, hvilket der også var tradition for at gøre ved denne fest - og vi skulle naturligvis ikke have tegnebogen med, for dette arrangement var på klubbens regning, både middagen ude i byen og den frie bar i klubben både før og efter, den eneste 'løn' vi får for vort frivillige arbejde. Denne gang skulle vi spise på Rio Bravo, som siden 1983 nok mest var kendt for Rio Bravo-forliget mellem Poul Schlüter, statsminister fra de Konservative og Helge Dohrmann, den dengang politiske leder for Fremskridtspartiet, men i de senere år nok mest har markeret sig ved at lave Stegt Flæsk og persillesovs, som jo for nylig er blevet udnævnt til Danmarks Nationalret - og det var naturligvis også det, der stod på menuen for os. Hvordan smager det så? Ja, da jeg som barn boede hjemme stod menuen der ofte på stegt flæsk og persillesovs, og det syntes jeg smagte ganske godt - men hvordan smager det så her i 2017? Jeg må desværre sige: trist! For flæsket var ikke bare sprødtstegt men også hårdtstegt og langt fra de kødfulde stykker jeg kunne huske jeg havde fået som barn. Og persillesovsen var alt for bastant og smagløs og langt fra den bløde og milde persillesmag jeg i sin tid havde havde fået i barndomshjemmet. Faktisk blev Rio Bravos persillesovs udnævnt til at være stiv som en budding! Men kartoflerne var til gengæld rigtig gode, hvilket måske også skyldes at de på dette tidspunkt netop var sæson. Rio Bravo kunne dog hente lidt points hjem på deres gode dessert i form af pandekager med is, og det hiver så en ekstra stjerne hjem. Men ellers et skidt skudsmål for Danmarks Nationalret!
         

Eksterne links på denne side overvåges ikke og garanteres derfor kun på uploadtidspunktet.
Informationer om ændringer samt kommentarer i øvrigt modtages gerne på blog@viaalpina.dk.