Navigation:    
Start  >  Blog 
> 16. november 2017
 
Foregående    Index    Dette tema 

  Thomas Rothenberg er død, 49 år gammel Torsdag, 16.11.17

Thomas Rothenberg, min bondage kammerat fra Flensburg, ville have fyldt 50 år i dag, Ja, jeg skriver med vilje "ville have fyldt", for det kom han altså ikke til, idet jeg for et par dage siden hørte fra min ven Erik i Prag, at han netop havde hørt, at Thomas skulle være afgået ved døden. Det var vi flere, der ikke havde hørt noget om, og Erik havde derfor søgt på nettet og var faldet over følgende korte dødsannonce i Flensburger Tageblatt:

Wir trauern um Thomas Rothenberg geb. 16. 11. 1967
der am 27. 09. 2017 völlig unerwartet verstorben ist. Er hat unsere politische Arbeit bei den Flensburger Grünen sehr bereichert und wird uns außerordentlich fehlen.
Vorstand und Fraktion von Bündnis 90/Die Grünen
Marlene Langholz-Kaiser - Ellen Kittel-Wegner

Tydeligvis var Thomas mest kendt for at være politisk aktiv i Flensburger Grüne, og da jeg i sin tid besøgte ham fortalte han med stolthed om sin arbejdsplads, hvor han kunne gøre en indsats for levendegøre natur- og historiske værdier for unge og gamle i Slesvig. Blandt andet havde han været aktiv i den historiske formidling af skanserne ved Dybbøl, på sæt og vis et bevis på hans nære tilknytning til de nordiske lande. Ellers kendte jeg ham nu mest for at være en god bondage ven under navnet aquamaniac. I juli 2011 havde jeg besøgt ham i Göttingen, et besøg, som blev fulgt op af flere besøg i det følgende år. Blot to måneder senere, da jeg var i Schweiz med Paul fra Australien, havde Thomas sluttet sig til os og nydt vort selskab i vor lejede ferielejlighed i Habkern nær Interlaken. Op til jul havde han så kortvarigt besøgt mig i privaten her i København, og da han netop havde rykket teltpælene fra Göttingen til Flensburg i forbindelse med at han havde fået jobbet der, faldt det naturligt for mig at besøge ham i sin nye lejlighed der.

Thomas i min gummi bondage dragt
i vores stake-out place i Habkern.

Eksterne links på denne side overvåges ikke og garanteres derfor kun på uploadtidspunktet.
Informationer om ændringer samt kommentarer i øvrigt modtages gerne på blog@viaalpina.dk.