Navigation:    
Start  >  Blog 
> 7. marts 2018
 
Foregående    Index    Dette tema 

  Stegt Flæsk på Toldbod Bodega Onsdag, 07.03.18

Den sidste uges tid har jeg haft gentagne besøg af Erik, som dels har hjulpet mig med at rydde lidt op, og dels hjulpet med at sætte en liste i sprækken mellem mit køkkenbord og væggen. Denne sprække havde jeg haft lige siden jeg for mange år siden lavede min køkkenrenovering, og da jeg havde bestilt granitbordpladen var det på baggrund af underskabenes dimensioner. Uden dog at tænke på at disse dimensioner var nettomål, så da skabslågerne blev sat på var skabene et par centimeter dybere, og manglede nu de centimeter mod væggen, for jeg ville da ikke have køkkenskabe med udstående låger. Forrige tirsdag var Erik forbi for at lave det sidste, efter at han havde været med til et møde med "rehabiliteringsteamet" ved Københavns Kommenes Jobcenter for at vurdere mine muligheder for at komme på arbejde igen, og efter mødet kørte vi hjem til mig for at lave det sidste arbejde på min køkkenbordsliste. På vejen hjem kørte vi ad Ring II gennem Bredgade, og lige før Esplanaden kom vi forbi Toldbod Bodega, som Erik havde hørt skulle være et okay spisested, omend det nok mest var på frokostbasis. Selv kendte jeg kun Toldbod Bodega fra deres annocer i Out&About, og jeg var lidt overrasket over at Erik skulle kende det sted, da det tilsyneladende var et sted mest for bøsser. Men vi tog derover efter endt arbejde og efter at vi havde fundet ud af, at det også var et aftenspisested fandt jeg ud af, at der ikke var noget specielt bøsset over stedet, til gengæld var restauranten helt tom. Hvilket nok skyldtes at det netop var åbnet for aftenserveringen. Restauranten havde et begrænset udvalg af àlacarteserveringer, men de gjorde sig tilsyneladende mest i Dagens Ret, som på denne tirsdag var den danske nationalret Stegt Flæsk og persillesovs. Og naturligvis ledsaget af nykogte kartofler. For mit vedkommende var det dog begrænset, hvor meget jeg i nyere tid havde stiftet bekendtskab med den danske nationalret, da jeg blot havde fået det foregående år på Rio Bravo, og der var retten forglemmelig. Men Toldbod Bodega gjorde det meget bedre, for her var persillesovsen ikke så bastant som den havde været på Rio Bravo, og flæsket var langt bedre, velsmagende, ny- og sprødstegt, og ikke lunkent og hårdtstegt som på Rio Bravo. Så Toldbod Bodega læner sig op ad fire stjerner, men jeg må indrømme at min krop ikke rigtigt er til så fedtholdig mad, så det næste døgns tid brokkede min mave sig noget. Men det bør ikke lægges Toldbod Bodega til last.
         
www.toldbod-bodega.dk

Eksterne links på denne side overvåges ikke og garanteres derfor kun på uploadtidspunktet.
Informationer om ændringer samt kommentarer i øvrigt modtages gerne på blog@viaalpina.dk.