Navigation:    
Start  >  Blog 
> 19. marts 2018
 
Foregående    Index    Dette tema 

  Screen Saver eller Computer Killer Mandag, 19.03.18

Jeg har længe haft problemer med min browser. For jeg har traditionelt set brugt Googles Chrome indtil jeg bemærkede, at omfanget af dialogbokse med unødvendigt indhold som jeg skulle lukke ned for at få adgang til skærmen, efterhånden havde nået et uacceptabelt niveau. Og siden har benyttet mig af Mozillas Firefox, som kan stort set det samme - og har tusind andre tilføjelsesmuligheder, som jeg dog har holdt mig på afstand af. Microsofts Internet Explorer bruger jeg i dag kun til offline arbejde på mine egne hjemmesider. Men Firefox har jeg egentlig kun været tilfreds med - indtil for nylig.
Så har jeg haft et problem med nogle ukendte Script fejl. Hvad de går ud på må guderne vide, men de optræder kun på hjemmesider jeg besøger, og tilsyneladende optræder de på alle hjemmesider, hvis blot jeg er på siden længe nok. Derfor var det logisk at jeg første gang bemærkede disse script fejl da jeg var på Recon, for den hjemmeside har jeg altid haft kørende i baggrunden når jeg var hjemme. Men det har jeg ikke mere. For nu logger jeg kun på for at læse og besvare beskeder og logger så af igen, forhåbentlig før disse script fejl optræder - og det når jeg for det meste hvis jeg ikke er på i mere end 10-15 minutter.
Men nu lader det så til at min screen saver får læsset til at ramle. For min screen saver slår automatisk skærmen fra efter en halv times tid - hvilket den jo egentlig også skal. Men nu nægter skærmen pure at vågne op igen, uanset hvor meget jeg trykker i tastaturet. Og hvis jeg ikke når at logge diverse hjemmesider af inden computeren afholder sine sædvanlige tyve minutters inaktivitet klokken 07.28 (lige før lokalradioavisen) skal jeg være på stikkerne når computeren langsomt vågner til dåd igen. Og har jeg ikke logget alt af inden computeren bliver inaktiv kan jeg være sikker på at mine script fejl forlænger inaktiviteten længe nok til at screen saveren slår skærmen fra inden jeg kan få computeren til at vågne op igen. Og i det tilfælde hjælper kun en ting, og det er at hive stikket og genstarte. Og benytte min pladespiller i stedet for radioen.

Eksterne links på denne side overvåges ikke og garanteres derfor kun på uploadtidspunktet.
Informationer om ændringer samt kommentarer i øvrigt modtages gerne på blog@viaalpina.dk.