Navigation:    
Start  >  Blog 
> 4. december 2018
 
Foregående    Index    Dette tema 

  En weekend med converselondon Tirsdag, 04.12.18

I søndags var der atter en gang Bondage Sunday i klubben, og sædvanen tro havde jeg også fået organiseret en frivillig til at tage tørnen i min læder sleepsack. Denne gang var det en fyr, som havde prøvet turen før, og det havde tilsyneladende ikke skræmt livet af ham, så atter en gang havde han taget turen fra London til København for at nyde tilværelsen i min sleepsack. Han landede med British Airways fredag eftermiddag, og samme aften mødtes vi i klubben til en almindelig Bar and Cruising Night. Ligesom mig var fyren troppet op i Hi-Top Converses, som hans profilnavn converselondon indikerede, og han havde heldigvis taget nogle flotte røde sko på, som hvad Converses angår netop er min yndlingsfarve. Selv havde jeg fundet mine godt slidte orange Super-Hi-Tops frem, som jeg i forne tider havde købt fra en fyr i San Diego som havde brugt dem når han skateboardede i havnen, og så kunne de passende bruges her i København også.
Lørdag eftermiddag besøgte jeg ham så på hans hotel ved Ørestad, hvor jeg så frem til at tilbringe et par timer i hans læder straitjacket, som han havde taget med på min anfordring, da den havde været så dejlig at ligge i et år tidligere. Og det var den også i lørdags. Ligesom forrige gang blev jeg uskadeliggjort i hans straitjacket og lagt på hans seng på hotellet og fik bundet benene ud til hver side så alle herlighederne var udstillet og frit tilgængelige. Forrige gang havde jeg taget min yndlingsgummimaske med, men denne gang havde jeg fundet en gammel gummimaske frem med kun to åbninger ved næseborene. Så jeg kunne intet se, men dog trække vejret gennem næsen uden problemer. Jeg havde nemlig tidligere sendt ham nogle billeder hvor jeg var blevet bundet med Converses over min næse, og det ville han jo være den ideelle fyr til at gentage for mig. Så jeg kunne mærke da en sko blev bundet fast over min næse, men kunne dog straks lugte at det ikke var nogle af de Converses jeg selv havde taget med til lejligheden. Men kunne dog mærke at de stadig var varme, så måske det var hans egne røde sko, som han havde gået med hele formiddagen mens han havde været en tur i Malmö. Jeg forestillede mig hvordan jeg lå på hans seng i spændetrøjen og intet andet, med benene langt ud til siden og en Converse sko over den eneste åbning der var i min gummimaske, og det var en rigtig afslappende fornemmelse; jeg tror faktisk jeg faldt i søvn undervejs. To timer lå jeg der, og så var det udpakningstid, da han lige skulle besøge Tivoli, som nu havde vinteråbent.
Og søndag kom højdepunktet, da han skulle være nogle timer i sleepsacken ved Bondage Sunday, men desværre gik ånderøret i udu, og inden jeg havde set problemet var han halvt pakket ud. Resten af tiden lå han fortsat i sleepsacken, men dog uden masken, så ideen med de frivilliges anonymitet gik derved fløjten. Han kom heller ikke, da hans pik mod slut var blevet for følsom. Det betød så kun, at jeg kunne få den sidste tid i sleepsacken når først fyren var pakket ud igen - og jeg havde ingen vanskeligheder med at komme!


Et par timer nyder jeg converselondon's straitjacket
og duften af hans lettere brugte Converses.

Eksterne links på denne side overvåges ikke og garanteres derfor kun på uploadtidspunktet.
Informationer om ændringer samt kommentarer i øvrigt modtages gerne på blog@viaalpina.dk.