Navigation:    
Start  >  Blog 
> 3. maj 2020
 
Foregående    Index    Dette tema 

  Hæklefejl i kysen Søndag, 03.05.20

Der er vel snart ikke nogen grænser for hvad den skamløse amerikanske præsident kan finde på at præsentere os for af udgydelser, og det er absolut ikke blevet bedre ved at hans forventede trumfkort til sit kommende genvalg i skikkelse af en rekordstærk økonomi mere viser sig som en Sorteper i takt med at den verdensomfattende coronapandemi breder sig og på uger har fået de amerikanske arbejdsløshedstal til at eksplodere, således at de i dag overgår Depressionen i 1920'erne. Præsident Trump gør sit bedste for at gøre andre til syndebukke, for selvfølgelig er der tale om at kineserne mere eller mindre ufrivilligt har sluppet denne virus løs og undlader at fortælle om at han i lang tid benægtede dens eksistens og sagde at det "bare er en influenza". Naturligvis gør alle ikke-amerikanere grin med ham (amerikanerne synes bare han er pinlig), men det indlæg der var i Lægebrevkassen v/ dr. Erik Monster i ATS i forgårs er nu et af de bedre:

Hej Monster
Forleden så jeg selveste Donald Trump tale om hvordan ganske almindelige desinfektionsmidler måske kan modvirke coronavirus. Men skal man drikke det, smøre sig ind i det eller sprøjte det direkte i blodårerne - og i givet fald med hvad? Det eneste jeg har i køkkenet er en bollesprøjte, og den duer vel ikke til det formål?
Hans Mortensen, Yderby Lyng

Hej Hans
Jeg så godt det pågældende indslag med den amerikanske præsident, og min lægefaglige vurdering er, at manden enten lider af
1) uhelbredelig fis i kasketten
2) en alvorlig hæklefejl i kysen eller
3) fremskreden mug i havregrøden.
Med hensyn til de omtalte desinfektionsmidler anbefaler jeg, at du udelukkende bruger dem til at gøre rent med.
Monster

Eksterne links på denne side overvåges ikke og garanteres derfor kun på uploadtidspunktet.
Informationer om ændringer samt kommentarer i øvrigt modtages gerne på blog@viaalpina.dk.