Navigation:    
Start  >  Blog 
> 4. december 2022
 
Foregående    Index    Dette tema 

  Lækker indisk mad ved Rådhuspladsen Søndag, 04.12.22

På den første dag i julemåneden var vi blevet enige om at vi ville fejre forjulen med en pilsner inde på Jernbanegade, og derefter var jeg med Erik blevet enige om at vi ville have en lille hyggelig gang aftensmad sammen. Erik havde selvfølgelig tænkt sig at vi skulle gå på Axelborg for en gang hummerbisque, men der havde de lukket denne dag på grund af et privat arrangement så vi måtte finde på noget andet. Jeg mente at kunne huske, at der på den anden side af gaden lå en spansk tapasrestaurant, men den var ikke til at finde; sandynligvis var den lukket i de mellemliggende år, så vi måtte finde på noget andet. Erik fik så øje på et muligt sted lidt nærmere Rådhuspladsen, men det var jeg lidt skeptisk over for da de der tilsyneladende havde slået sig op som en vinbar, men alligevel kunne jeg da godt trisse over for at kigge på det sted, og det viste sig at de også bekendte sig som en restaurant og en indisk af slagsen. Hvilket ikke lød så dårligt, og da vi først var kommet inden for kunne jeg dufte den liflige duft af karry - så her kunne vi nok godt få en hurtig aftensmad. Det viste sig at være et nyt sted, der var åbnet to måneder forinden, og da der tilmed var flere ledige borde slog vi os ned der. Menukortet var ganske overskueligt, men vi havde jo ikke brug for så meget, så vi vaklede lidt mellem deres Lamme doPiaza og deres Kofta Curry. Jeg havde jo altid været positivt indstillet for stærke krydderier, og denne lammeret var markeret med tre gange grøn peber, så det virkede jo tiltalende. Men da jeg aldrig havde spist her før mente jeg nok jeg burde holde mig lidt tilbage og gå efter deres Kofta Curry, som kun var markeret med to peberfrugter. Vi fik så hver en skål ris og fire koftaer (frikadeller) med masser af sovs, som koftaerne var kogt i. Ledsaget af en Garlic Naan smagte de da også vildt godt, specielt med de mange dejlige krydderier. Skålene så umiddelbart lidt små ud, så det kunne måske forsvare at maden var ret så billig, specielt set i lyset af at det kun var et stenkast fra Rådhuspladsen. Men det passede mig faktisk ganske udmærket, og næste gang må jeg hellere gøre alvor og vælge deres lammeret, for Dhaba Kitchen's retter er styrkemæssigt lige vel tilpasset danske smagsløg.
         
Dhaba Kitchen

Eksterne links på denne side overvåges ikke og garanteres derfor kun på uploadtidspunktet.
Informationer om ændringer samt kommentarer i øvrigt modtages gerne på blog@viaalpina.dk.