Navigation:    
Start  >  Blog 
> 10. maj 2023
 
Foregående    Index    Dette tema 

  Under bøgen Onsdag, 10.05.23

For tiden er der mange potentielle brydere her i staden, og en af dem mødte jeg i går. Ganske vist ikke til en brydekamp, men alligevel en aktivitet, som kunne få blodet til at rulle lidt hurtigere. Fyren hed Will og kom fra Philadelphia, og vi havde tidligere snakket om at jeg kunne besøge ham når jeg alligevel var i New Jersey og coronapandemien var vel overstået. Men vi fik aldrig vore kalendere til at passe sammen, selv om det sidste år var tæt på. For sidste år var jeg i New Jersey to måneder tidligere end normalt fordi jeg nødvendigvis måtte være i Italien ved min nevøs bryllup. Men i år kom han til København, og så var der jo mulighed for at vi kunne ses her. Vi havde snakket om at vi kunne mødes til en kop morgenkaffe eller en travetur, og undervejs lære hinanden lidt bedre at kende, da det plejer at være en god introduktion forud for en brydekamp. Jeg havde tænkt på at vi kunne starte med at tage en kop kaffe og derefter trave en tur i Kagsmosen, men det ville betyde at kaffen så skulle indtages på 7-11, som vistnok havde en filial på Husum station. Men det blev aldrig til noget, for Will var mere sporty end jeg først havde tænkt på, så han var klar på at vi kunne trave i Dyrehaven i stedet, for der ville der være noget mere at se på. Morgenkaffen kunne vi så tage på den lille café på Klampenborg station - hvis den var åben. Men det var den selvfølgelig ikke, så da han havde parkeret sin cykel gik vi ind i Dyrehaven. Vejret var blæsende men solrigt, og i Dyrehaven kunne jeg vise ham både Eremitageslottet og Bakken, han var jo trods alt turist her. Desværre kunne vi dog ikke få en tidlig frokost på Bakken da der ikke var nogle steder der åbnede før kl.12. Men kvart i tolv var vi fremme og bænkede os ved Restaurant Bøgely. Personalet var allerede til stede, så vi varslede vores ankomst og fik en første kop kaffe. Det var nok lige lovligt tidligt med varm mad, men det var jo også frokost vi havde i tankerne. Snapsen måtte vi tænke os til denne gang, men øverst på smørrebrødskortet stod marinerede sild og kryddersild - og så behøvede vi ikke kigge længere. To sæt af dem, tak, for Will var lige så hooked på fisk som jeg var det. Den marinerede var ganske fortræffelig og kryddersilden var endnu bedre og tydeligvis ikke nogen supermarkedssild, faktisk havde den en smule røget smag, som ikke gjorde den dårligere, tværtimod. Og jeg sluttede frokosten af med en Banana Split da det var længe siden jeg havde fået en sådan.
         
Bøgely

Eksterne links på denne side overvåges ikke og garanteres derfor kun på uploadtidspunktet.
Informationer om ændringer samt kommentarer i øvrigt modtages gerne på blog@viaalpina.dk.