Navigation:    
Start  >  Nyheder  > 28. september 2014
 
 Uploaded 28-09-14  

Seneste nyheder:

28. september 2014 Tre nye gallerier
  Som regelmæssige brugere af denne side måske har bemærket, har der i de seneste tre måneder ikke været de forholdsvis regelmæssige opdateringer med den seneste måneds galleri. Hvilket har skyldtes sommerens rejseaktiviteter, der har medført længere pause i de jævnlige opdateringer. Hvilket ikke bare har berørt de månedlige gallerier, men også de jævnlige opdateringer af min Weblog. Men her for et par uger siden kom jeg hjem fra, hvad der nok kommer til at vise sig som at være den sidste flerdages tur i denne sommer, da jeg kom hjem fra endnu en tur til Berlin.
Men selv om der derved var flere måneder, hvor jeg ikke havde været i stand til at uploade de manglende hjemmesider, endsige havde mulighed for at frembringe dem elektronisk, så er papir og kuglepen dog stadig opfundet, og det betød, at jeg stadig havde mulighed for at lave opdateringerne, dog blot i analogt format, hvis blot jeg efterfølgende havde tid til at skrive siderne ind på computeren, således at jeg kunne uploade dem. Omend det ikke bare er gjort med det, da der naturligvis også var mange andre ting jeg skulle ordne når først jeg var hjemme igen. Gallerierne var dog forholdsvis enkle, da jeg på forhånd har en liste over hvilke emner der skal behandles i de enkelte gallerier, så her var det bare at udvælge de nødvendige billeder og derefter skrive teksterne dertil, hvilket for hvert galleris vedkommende for det meste kunne gøres på en dags tid.
Derimod er jeg nødt til at skrive mine blogs fra bunden, omend jeg her har en del avisudklip eller noter, som jeg har skrevet undervejs.
Men i løbet af de seneste tre uger har jeg benyttet lejligheden til at lave de tre manglende gallerier fra juli, august og september, hvilke jeg for det sidstes vedkommende har uploaded i dag. Hvilket således betyder at i juli kom det sidste afsnit af min føljeton fra turen gennem og rundt om Yellowstone Nationalpark, i august kom min og Pauls bestigning af Unterrothorn i 2010 samt endelig her i september min anden bestigning af Pikes Peak, hvilket jeg foretog i 2006 sammen med min løbekammerat Martin.
Ved samme lejlighed kan jeg også bifalde, at jeg trods adskillige opfordringer ikke har ændret formatet på de billeder jeg bruger til mine gallerier, idet billederne til det seneste galleri stammer fra mit andet digitalkamera, og havde jeg anvendt billeder fra det første digitalkamera kunne billederne alligevel ikke have været meget større. Så på denne måde har jeg samme størrelse billeder, uanset hvilket kamera jeg i sin tid har brugt!

September måneds galleri:  Barr Trail



  Tidligere nyhedsbreve:
30. juni 2014 Nebraskas højeste punkt
25. maj 2014 Fra Mount Rushmore til Harney Peak
28. april 2014 Besøg ved Little Bighorn
31. marts 2014 Supervulkanen Yellowstone
27. februar 2014 En forsmag på Yellowstone
27. januar 2014 Begyndelsen på en tur rundt om Yellowstone
23. januar 2014 Endnu et nyt tema blandt mine blogs
2013 Nyhedsbreve 2013.