Navigation:    
Start  >  Nyheder  > 30. oktober 2014
 
 Uploaded 30-10-14  

Seneste nyheder:

30. oktober 2014 Første telttur med overnatning siden blodproppen
  Der er nu gået snart halvandet år siden jeg blev ramt af en blodprop da jeg i juni 2013 besøgte min ven Max i Ottawa og i løbet af kort tid blev forvandlet fra en fysisk aktiv fyr til en, der knap nok kunne hjælpe sig selv. Men seks uger på hospitalet og de efterfølgende mange måneder har gradvist bragt mig til et fysisk niveau, hvor jeg i et vis omfang kan være tilfreds med de opnåede fremskridt.
Fra indledningsvis at skulle kæmpe hårdt for at være i stand til at løbe blot halvfjerds meter er det gået fremad, således at det i dag blot kræver at jeg tager mig sammen for at kunne løbe fem kilometer. Der er dog langt til at jeg igen vil være i stand til at løbe en marathon, men min men Heiko i Berlin har vurderet, at jeg i påsken 2016 igen vil være i stand til at løbe en halvmarathon. Heiko er ganske vist ikke på nogen måde læge, men han er trods alt den eneste, der har turdet komme med et bud på hvor lang tid der går før jeg igen vil være i stand til at gøre de ting jeg godt kan lide.
Selv om løb i mange år har været en væsentlig del af mine fysiske aktiviteter droppede jeg dog ikke mine lejrmæssige aktiviteter, som motionelt nok var mindre krævende end løb, men på andre måder var mere komplekse udfordringer end blot at gå en tur.
Og jeg blev også presset fra andre sider til at genoptage mine vandreture. For to år siden havde jeg lavet en weekendvandretur med min ven Peter fra Nordengland, og efter han var taget hjem igen havde han omtalt turen til en af sine kammerater, som gerne ville lave en tilsvarende tur med mig. Og via min brydning havde jeg lært en fyr fra Maine at kende, som også var til udendørs aktiviteter, og sammen med ham havde jeg snakket om, at vi sammen skulle forsøge et bestige Katahdin, Maines højeste bjerg.
Så der var egentlig udfordringer nok der ventede ude i fremtiden, så for at komme ordentligt i gang med aktiviteterne besluttede jeg at lave en simpel overnatningstur i Gribskov. Og det er de få billeder fra denne tur, som er denne måneds galleri.
Oktober måneds galleri:  Telttur med overnatning



  Tidligere nyhedsbreve:
28. september 2014 Tre nye gallerier
30. juni 2014 Nebraskas højeste punkt
25. maj 2014 Fra Mount Rushmore til Harney Peak
28. april 2014 Besøg ved Little Bighorn
31. marts 2014 Supervulkanen Yellowstone
27. februar 2014 En forsmag på Yellowstone
27. januar 2014 Begyndelsen på en tur rundt om Yellowstone
23. januar 2014 Endnu et nyt tema blandt mine blogs
2013 Nyhedsbreve 2013.