Navigation:    
Start  >  Nyheder  > 26. juni 2015
 
 Uploaded 26-06-15  

Seneste nyheder:

26. juni 2015 En uventet travetur ved Isefjorden
  I begyndelsen af juni 2015 var jeg på besøg hos min kammerat Peter i hans sommerhus i Hornsherred, og undervejs fik vi lyst til at trave en tur, da det trods overskyet og forholdsvis køligt vejr trods alt var tørvejr. I hvert fald en tid endnu.
Peter foreslog derved, at vi måske skulle tage en tur til Munkholmbroen. Denne bro havde jeg hørt en del om fra min rejsekammerat Erik, som ikke boede så langt derfra, i Hvalsø, men jeg havde faktisk aldrig set Munkholmbroen, og vidste knap nok hvilke landområder der blev forbundet af broen. Men alene det at Erik tidligere adskillige gange havde talt om den bro ville vel være grund nok til at tage ud og se nærmere på denne bro.
Dertil var det jo heller ikke hver gang at Peter havde en bil til rådighed, men det havde han denne gang, så det ville vel være dumt, ikke at benytte sig af den mulighed nu den var der.
Jeg havde så egentlig regnet med, at det kun blev en kort besigtigelsestur til broen og så hjem igen, og ikke så meget andet. Men efter at havde set nærmere på broen og gået en tur over Munkholm for at få et godt udsyn til broen fik vi lyst til at gøre det til en rigtig travetur, så vi vendte tilbage over broen igen og begyndte at vandre nordpå da vi fandt en skovsti, der førte os væk fra trafikken og dens støj på Munkholmbroen og ind i ukendt terræn, omend ingen af os vidste hvor denne sti mon ville føre hen.
Vi fik ikke mange indikationer om hvor vi var på vej hen, da den skov vi her gik igennem var ret så tæt og kun sjældent åbenbarede et udsyn over Isefjorden. Stor var vor overraskelse dog da der pludselig også var vand på vores højre side og vi kunne regne ud at vi var på vej ud på en halvø, som ingen af os umiddelbart kendte noget til. Men vi skulle hurtigt blive klogere!
Juni måneds galleri:  Munkholm og Bramsnæs  Tidligere nyhedsbreve:
12. maj 2015 En ukompliceret vandretur til Dalsland
26. april 2015 Hvad Basel også kan byde på
28. marts 2015 På jagt efter en rundtur i Hareskoven
28. februar 2015 En løbetur i Geelskov
31. januar 2015 Fældning af Eriks største træ
2014 Nyhedsbreve 2014.