Navigation:    
Start  >  Nyheder  > 28. juli 2015
 
 Uploaded 28-07-15  

Seneste nyheder:

28. juli 2015 Supporter ved Australia Outback Marathon
  Jeg havde jo siden 1990 seks gange gennemført et marathonløb indtil det sidste løb egentlig fandt sted fem år senere da jeg deltog i Bromarathon i 1995 over de to Lillebæltsbroer. Og sidenhen gik det hastigt ned ad bakke, så jeg i første omgang nøjedes med at løbe bjergløbet Sierre-Zinal et par gange samt en halvmarathon i ny og næ, og snart efter blev det endnu mindre. I 2003 nåede jeg mit ultimativt løbemæssige lavpunkt, da jeg for det år kun har registreret, at jeg havde løbet 5 km da jeg uden nogen som helst forudgående træning stillede op og gennemførte DHL Stafetten i Fælledparken.
Men i 2010 havde jeg mødt Paul fra Australien for første gang ved Gay Games i Köln, og han havde vel henved hundrede marathonløb på bagen, hvilket inspirerede mig til også at løbe en halvmarathon ved Gay Games i Köln. Mit venskab med Paul udviklede sig hurtigt, og da jeg skulle besøge ham i 2012 ville det være ganske nærliggende at vi kunne løbe en marathon sammen, og til det formål udnævnte jeg Sydney, for det var et løb jeg kun havde hørt godt om.
Sydney kunne jeg dog ikke gennemføre fuldt ud, da jeg efter 36 km faldt for den strengt opretholdte cut-off time og derfor blev tvunget til at vende om på sløjfen og løbe direkte i mål, således at jeg kun løb 39 km i stedet for de 42 km. Men diplom, medalje og officiel tid fik jeg trods alt alligevel.
Det gav mig dog kun blod på tanden, så derfor stod det klart, at jeg det følgende år måtte gennemføre endnu et marathonløb, og denne gang løbe den fulde distance. Sommeren 2013 skulle jeg besøge Maxcita i Ottawa, og han foreslog at jeg kunne løbe Ottawa Marathon, da starten på dette løb kun var få blokke væk fra det sted han boede.
Ottawa Marathon gennemførte jeg så i fin stil, og jeg kom ikke på noget tidspunkt tæt på nogen cut-off grænse der. Og da jeg efterfølgende skrev til Paul svarede han, at han for det følgende år havde planlagt at ville løbe Australia Outback Marathon i juli, da han manglede et marathon i North Australia på sit generalieblad. Og inspireret af det gode løb jeg netop havde haft ved Ottawa Marathon besluttede jeg på få dage at jeg også gerne ville med til det løb, og derved både se og mærke Australias outback, som jeg havde læst så meget om.
Men fjorten dage senere blev jeg ramt af en blodprop, og jeg kom hjem fra Canada og opsøgte min læge sendte han straks en ambulance! Jeg var på hospitalet i seks uger, og kunne derefter begynde det langsommelige arbejde med at træne min krop op igen. I september forsøgte jeg for første gang at løbe igen, men der måtte fire forsøg til før jeg kunne løbe 70 meter uden at skulle stoppe undervejs. Og i marts 2014 besluttede jeg, at jeg ikke ville komme i stand til at løbe Griseløbets halvmarathon.
Kort efter min manglende deltagelse i Griseløbet skrev jeg så til Paul, at jeg alligevel ikke kunne gennemføre Australia Outback Marathon, men jeg ville alligevel gerne med til løbet, for om ikke andet kunne det være, at jeg kunne give ham lidt support.
Så juli måneds galleri giver derfor et indblik i, hvad jeg trods alt kunne få ud af den tur med Paul til Australia Outback Marathon:  Australiens største sten  Tidligere nyhedsbreve:
26. juni 2015 En uventet travetur ved Isefjorden
12. maj 2015 En ukompliceret vandretur til Dalsland
26. april 2015 Hvad Basel også kan byde på
28. marts 2015 På jagt efter en rundtur i Hareskoven
28. februar 2015 En løbetur i Geelskov
31. januar 2015 Fældning af Eriks største træ
2014 Nyhedsbreve 2014.