Navigation:    
Start  >  Nyheder  > 24. april 2017
 
 Uploaded 24-04-17  

Seneste nyheder:

24. april 2017 Mere end blot et vadested
  Lige for tiden sker der ikke så meget her på ViaAlpina fordi siden i øjeblikket er blevet suspenderet, hvilket betyder at jeg ikke kan uploade nye filer her til siden. Men det skal dog ikke forhindre mig i at lave månedens galleri, for inden længe vil siden jo (forhåbentlig) være tilgængelig igen, og så vil der vel nok være behov for nogle nye billeder og en efterspørgsel efter denne måneds galleri.
Derfor er det jo så heldigt, at jeg for en sjælden gangs skyld har nogle helt friske billeder som jeg kan bruge til denne måneds galleri, idet jeg for en halv snes dages tid siden var i Frankfurt for at bryde. Jo, ikke bare for at bryde, men også for at møde en italiener, som jeg knap et år tidligere skulle have haft en brydekamp med dengang jeg egentlig regnede med at skulle til Paris.
Den tur blev dog ikke til noget, men så var det heldigt at vi nu kunne mødes i Frankfurt i stedet, hvilket var en by, jeg overraskende nok endnu ikke havde besøgt. Selv om jeg havde haft en potentiel mulighed for det dengang jeg var dernede for at bryde med Joerg, men hvor vi blot blev i en af forstæderne.
Men nu var jeg hernede for to nætter, og selvfølgelig skulle jeg benytte lejligheden til at se nærmere på hvad byen ellers havde at byde på som Fastlandseuropas finansielle hovedstad, en by som allerede under romerne voksede op omkring det bedste vadested over floden Main når man skulle fra syd mod nord eller omvendt.
Frankfurt havde gennem årtusinderne oplevet mangt og meget, og et lille studium af byens historie viste, at byen som så mange andre tyske storbyer næsten var blevet udraderet mod afslutningen af Anden Verdenskrig. Blandt andet var alle broer over floden Main blevet tilintetgjort af værnemagten for at forhindre de allierede i at rykke frem mod Berlin. Hvilket kan være svært at forestille sig når man ser de mange broer, der i dag krydser floden.
April måneds galleri: Udflugt i Frankfurt  Tidligere nyhedsbreve:
20. april 2017 ViaAlpina i suspense
27. marts 2017 En lille bonustop i Iran
24. februar 2017 USA's nyvalgte præsident inspirerer til månedens galleri
24. januar 2017 Gallerierne får en chance mere
2016 Nyhedsbreve 2016.