Navigation:    
Start  >  Nyheder  > 30. juni 2017
 
 Uploaded 30-06-17  

Seneste nyheder:

30. juni 2017 Endnu en tur fra Kite Lake
  Sidste måned havde jeg udvalgt et galleri om forberedelsen af Pikes Peak Marathon, og derfor ville det nok have være passende at bringe en række billeder fra selve marathon'et. Men mens jeg var i gang med at forberede det galleri fandt jeg ud af, at blandt de mange bestigninger jeg foretog i Colorado ved denne lejlighed, var der en af dem, som jeg ikke havde vist billeder fra i noget galleri før.
Denne 'glemte' top var Mount Democrat, som var blevet forbigået da jeg havde lavet et galleri om peak-bagging fra Kite Lake. Denne højt beliggende sø er omkranset af fire 4000'ere, og selv om det er ganske udbredt at bestige alle fire toppe rundt om Kite Lake i én køre valgte jeg ved den lejlighed at dele rundturen op i to, og på den første dag bestige de første tre som en enchâinement med Mounts Bross, Cameron og Lincoln.
Den fjerde top var netop Mount Democrat, og grunden til at den blev tilsidesat i første omgang var, at passet mellem Mount Democrat og de øvrige tre bjerge var dybere end de øvrige pas, så den beslutning forekom ganske naturlig.
Selv om alle fire toppe ligger væsentligt over trægrænsen og det samme også er gældende for de mellemliggende pas virkede det alligevel naturligt at skille toppene på denne måde. Min tur til Colorado gjorde jeg sammen med min gode løbekammerat Martin, og hvor han var mest interesseret i at vænne sig til at skulle løbe i fire kilometers højde var det for mig alt nok med 'bare' at bestige bjergene uden at løbe op på dem.
Alligevel kom det ikke til at passe med at vi besteg de samme toppe på den samme dag, for hvor jeg på førstedagen fra Kite Lake besteg de tre første bjerge løb Martin op på Mount Democrat. Eller forsøgte, for den eftermiddag kom der et tordenvejr på tværs så han måtte vende om uden at have nået toppen. Mens vi den følgende dag lavede det lige modsatte, hvor jeg besteg Mount Democrat mens Martin løb sin runde over de tre bjerge jeg havde besteget dagen før.
Men i dette galleri vil jeg koncentrere mig om den bestigning af Mount Democrat, som jeg foretog på andendagen af vores ophold ved Kite Lake.
Juni måneds galleri: Bestigning af Mount Democrat  Tidligere nyhedsbreve:
23. maj 2017 Vejen mod Amerika's ultimative løbemæssige udfordring
24. april 2017 Mere end blot et vadested
20. april 2017 ViaAlpina i suspense
27. marts 2017 En lille bonustop i Iran
24. februar 2017 USA's nyvalgte præsident inspirerer til månedens galleri
24. januar 2017 Gallerierne får en chance mere
2016 Nyhedsbreve 2016.