Navigation:    
Start  >  Nyheder  > 26. juli 2017
 
 Uploaded 26-07-17  

Seneste nyheder:

26. juli 2017 Introduktion til London
  Den sjette april 2007 havde jeg for første gang betrådt de Britiske Øer da jeg havde fyret en håndfuld bonuspoints af og var taget til Manchester over påskeweekenden. Jeg havde aldrig været i Storbritannien før, men det skulle vise sig, at Manchester var en ganske behagelig by at være i. Specielt den centrale del, The Village, blev jeg hurtigt forliebt i med dens langsomt flydende kanal, men alligevel har jeg ikke været i Manchester sidenhen.
Men turen til Manchester havde givet mig appetit på mere, og måske det ikke bare var Manchester, som kunne give mig et godt indtryk, for måske kunne det blive mit generelle indtryk af Storbritannien? Storbritannien består ganske vist også af Scotland, Wales og Northern Ireland, men for de fleste danskere er det England man tænker på når man taler om Storbritannien, og jeg kunne vel dårligt sige at jeg havde været i England når ikke jeg havde været i London.
Til forskel fra Manchester havde jeg over nettet mødt nogle fyre, som måske gerne ville vise mig rundt i London, og da en af dem, Chris, var spandex aficionado ligesom mig fik jeg hurtigt en aftale på plads med ham om at jeg kunne overnatte hos ham, således at jeg ikke behøvede skulle bruge penge på et hotel. Og samtidig ville det være meget mere hyggeligt at bo hos nogen man kender og kan få et personligt modspil af end at bo på et upersonligt hotelværelse.
Chris boede i Balham i den sydlige del af byen og jeg var blevet inviteret af ham til at bo hos ham weekenden over. Så jeg blev hos ham i tre nætter, og om lørdagen tog vi på den store tur op og ned ad Themsen, som om noget nok var det mest karakteristiske ved London. Themsen var godt nok ikke en kanal som jeg havde været så glad for i Manchester, men en regelret flod, og vi startede med at tage til Tower of London, som stod højt på min ønskeseddel for London.
Dagen efter tog vi til Richmond Park for ligesom også at få noget natur med hjem fra London, men her i dette galleri vil jeg focusere på den tur vi foretog om lørdagen med udgangspunkt i Tower of London. Så tag med på en travetur ned og op langs Themsen her i dette galleri.
Juli måneds galleri: Syd for Themsen  Tidligere nyhedsbreve:
30. juni 2017 Endnu en tur fra Kite Lake
23. maj 2017 Vejen mod Amerika's ultimative løbemæssige udfordring
24. april 2017 Mere end blot et vadested
20. april 2017 ViaAlpina i suspense
27. marts 2017 En lille bonustop i Iran
24. februar 2017 USA's nyvalgte præsident inspirerer til månedens galleri
24. januar 2017 Gallerierne får en chance mere
2016 Nyhedsbreve 2016.