Navigation:    
Start  >  Nyheder  > 25. juli 2018
 
 Uploaded 25-07-18  

Seneste nyheder:

25. juli 2018 Bondagens mulige glæder
  Det er pudsigt (men vel heller ikke så usædvanligt) hvorledes mine interesser har ændret sig gennem årene. For fra jeg i 1975 som 12-årig havde kastet min kærlighed på fuglene og studiet deraf har jeg haft en række forskellige interesser med tiden.
Næste led i kæden var vandringen, som tog sin begyndelse i 1980 da jeg vandrede Kungsleden fra Abisko til Kebnekaise / Nikkaluokta, og den blev få år senere fulgt til dørs da bjergbestigningen bankede på og jeg i 1983 besteg Äbeni Flue i Berner Alpen som mit første sne- og isdækkede bjerg.
Måske bjergbestigningen kan siges at være min primære aktivitet og interesse, og indtil nu den interesse der har holdt ved i længst tid og den interesse der har været baggrunden for denne hjemmeside.
Det var også under et par bjergture til Bayern og Østrig at min interesse for bøsselivets glæder og sorger slog igennem, da jeg her kunne hygge mig med ligesindede. Indtil da havde jeg egentlig anset mig for at være aseksuel, men det blev der gradvist ændret på i slutningen af 80'erne.
Sport havde som sådan aldrig rigtig sagt mig noget, og løb begyndte jeg først sent på. De første erfaringer jeg havde på det felt var når jeg en sjælden gang løb efter bussen - og den som regel kørte før jeg nåede hen til den. Jeg fik jo min daglige motion på mit job som postbud, og det var først da jeg havde fået en forfrysning på en flerdages bestigning i Chamonix i nytår 1989-1990 at jeg begyndte at løbe. Og så skulle det naturligvis ikke være mindre end et marathon.
Ved årtusindskiftet var mine interesser blevet stabiliseret så meget at jeg kunne sige mig at have to-tre interesser: løb og bjergbestigning, alt sammen baseret i min identitet som bøsse. Derfor føltes det naturligt at jeg knyttede mig tæt til Paul fra Australien da vi begge skulle deltage i Gay Games i Köln i 2010. For han havde præcis de samme tre interesser som mig, og efter Gay Games fortsatte vi til Schweiz for sammen at se nærmere på bjergene der.
Året forinden var jeg blevet introduceret på bondage af min efterhånden gode ven Felix, som hjalp med til at organisere en Bondage Night i SLM København da jeg skulle stå for den, og det gav mig min første tur i en gummi sleepsack. Det gav mig så stor en oplevelse at jeg siden har været grebet af bondage, og senere samme år inviterede Felix til en bondage camp på sit landsted i Skåne.
Denne bondage camp blev gentaget i 2010, og i 2016 organiserede han en ny camp samme sted. Også det år var jeg med, og ved den camp fik jeg mulighed for at få en gammel drøm opfyldt. Hvilket dette galleri handler om.
Juli måneds galleri: Med benene op og hovedet ned  Tidligere nyhedsbreve:
23. juni 2018 Under stadig konstruktion
18. maj 2018 Waterloo i Värmland
12. april 2018 En skovtur i Grunewald
3. april 2018 De første 100 bjergbestigninger
15. marts 2018 Tilbageblik på Lappland
24. februar 2018 Mulighedernes land
24. januar 2018 Et nærmere kig på Yellowstones varme kilder
2017 Nyhedsbreve 2017.