Navigation:    
Start  >  Nyheder  > 16. januar 2019
 
 Uploaded 16-01-19  

Seneste nyheder:

16. januar 2019 På stranden med en dejlig fyr
  Mange af mine ældre månedsgallerier er udvalgt ud fra den devise, and der er en kontinuerlig tilstrøm af nye gallerimuligheder - men fakta er, at det er der ikke. Først fordi jeg i de første år kun havde mine billeder i form af dias og hurtigt mistede muligheden for at digitalisere disse billeder, som tilmed måske var fra nogen af de mest spændende ture. Og derefter sørgede blodproppen for at tilstrømningen af nye billeder svandt ind og kun blev til en dryppende hane.
En mulighed jeg har for at skaffe materiale til nye gallerier er at se på mine billeder med andre øjne. For det var måske ikke så smart at reducere en hel tur med flere bestigninger til et enkelt galleri ved blot at bringe højdepunkterne, hvis man i stedet kunne lave hver enkelt bestigning til et galleri i sig selv.
I denne måned har jeg gjort noget andet - men samtidig også noget tilsvarende. I 2008 var jeg på forlænget weekend til San Francisco, og den tur har jeg jo bragt billeder fra det samme år, hvor jeg udvalgte hvad der kunne siges at være turistbilleder fra de steder jeg besøgte den weekend. Men jeg har i 2008 ikke brugt mange ord eller billeder på at omtale den menneskelige dimension, som jeg fik da jeg lavede turen sammen med en dejlig fyr, som her i galleriet bliver kaldt Spandeedo.
Hans rigtige navn var Hector, men her i galleriet bruger jeg Spandeedo, for det var hans profilnavn på SpandexGuys, en website for fyre, der godt kan lide at gå i stramt og kropsnært tøj, typisk lavet i spandex. Og spandex var også baggrunden for hans profilnavn, da Spandeedo var en sammensmeltning af spandex og speedo - han var nemlig også åbenhavssvømmer.
I dette galleri omtaler jeg også vores forhold til sportstøjmærket Under Armour, som vi begge var temmelig forliebte i. Hector mente at logoet for Under Armour godt kunne ses som et H, som om at det tøj var lavet til ham. Og jeg tænkte seriøst på at få tatoveret logoet på min krop - men det blev aldrig til noget. Og i dag hvor Under Armour laver meget andet end deres Compression Series er det måske meget godt at jeg aldrig fik lavet den tattoo.
Et billede der aldrig kunne finde vejen til galleriet i 2008 er det første billede her på ViaAlpina hvor jeg kysser en anden fyr, og det tænkte jeg at jeg ikke kunne bringe i 2008. Men i dag er tiderne heldigvis anderledes, ligesom jeg her på dette galleri også har et billede hvor vi sover sammen på hotelværelset. Men har var nu en dejlig fyr, så han fortjener det - selv om det sker med over ti års forsinkelse.
Januar måneds galleri: Strandtur med Spandeedo  Tidligere nyhedsbreve:
6. januar 2019 Første nye engelske sider siden 2011
2018 Nyhedsbreve 2018.