Navigation:    
Start  >  Nyheder  > 12. marts 2019
 
 Uploaded 12-03-2019  

Seneste nyheder:

12. marts 2019 Når gammelt bliver til nyt
  For ti år siden, i 2009, lavede jeg et 'galleri om gallerier', idet jeg på det tidspunkt havde præsenteret 99 gallerier her på siden, hvorfor det virkede naturligt at som mit galleri nr. 100 lave et galleri, som kunne være et tilbageblik på disse første hundrede gallerier. Og nu da har jeg nået galleri nr. 200 finder jeg det naturligt at gentage øvelsen igen.
Det var dog allerede den 21. august 2017, at jeg kunne præsentere galleriet Vest for Grand Combin, som derved blev det 200. galleri jeg lagde op på ViaAlpina, og det skulle det strengt taget slet ikke have været. I hvert fald ikke hvis jeg allerede på det tidspunkt havde tanker om at lave endnu et galleri, der skulle fejre optakten til dette runde tal.
Men det tænkte jeg slet ikke på på det tidspunkt, måske fordi jeg var for travlt beskæftiget med at gøre klar til min årlige rejse til Delta i USA. Og lad mig lige her indskyde den stikbemærkning, at selv om jeg nu har deltaget i Delta campen i fem år er det dog ikke en aktivitet, som indtil nu har fundet vejen til gallerierne her på siden. Men måske gør det på et senere tidspunkt.
Tanken var dog ikke fjern, at den blodprop jeg blev ramt af i 2013 ville medføre, at det ville være slut med gallerierne, i og med at jeg var så ramt på bevægeapparatet at jeg ikke kunne bevæge mig så frit omkring de spændende steder, som altid har været et omdrejningspunkt for mine gallerier her. Ligesom den deraf følgende begrænsede økonomi har gjort det vanskeligt, overhovedet at rejse ud til disse spændende steder.
Men det ser ud til, at det alligevel kan lade sig gøre, selv om jeg tit og ofte længselsfuldt kigger tilbage på min store dias-reol med de mange spændende ture jeg har foretaget før jeg fik et digitalt kamera, og som jeg derfor ikke kan bruge til galleriet, da jeg ikke har adgang til nogen scanner, der kan konvertere billederne for mig, eller råd til at anskaffe mig en. Selv om jeg har en potentiel mulighed for at overtage scanneren fra Christoph i München.
Nu har jeg trods alt klaret mig med den blodprop i over fem år, og alligevel har det hver måned været muligt for mig at fremskaffe billeder til et nyt galleri, selv om jeg selv mener, at de ikke er i samme kvalitet som i tidligere tiden. Men ikke desto mindre er der på nuværende tidspunkt stadig stof til en halv snes gallerier mere, og hvis det lykkes mig at få et skånejob vil der være en noget bedre økonomisk mulighed for mig for at komme ud og opleve noget nyt.
Marts måneds galleri: Galleri 200  Tidligere nyhedsbreve:
17. februar 2019 Hvad brydning også kan føre til
16. januar 2019 På stranden med en dejlig fyr
6. januar 2019 Første nye engelske sider siden 2011
2018 Nyhedsbreve 2018.