Navigation:    
Start  >  Nyheder  > 19. april 2019
 
 Uploaded 19-04-2019  

Seneste nyheder:

19. april 2019 Til Smokeout som ikke-ryger
  Efter at det i efteråret 2013 endelig var lykkedes mig at blive inviteret til at deltage i Delta campen i grænseområdet mellem Maryland og Pennsylvania fik jeg beviset på, at det godt kunne betale sig at deltage i mange forskellige events for homoseksuelle i USA, for når man får kontakt med mange fyre der ville der uvilkårligt være en lille del af disse fyre der var medlemmer af Delta, og en lille del deraf kunne også have interesse i at invitere en ikke-amerikaner med til campen i Delta.
Et af de events jeg var blevet inviteret med til var eventet Smokeout, hvilket jeg ikke umiddelbart havde nogen interesse for, idet jeg jo er ikke-ryger, og ikke har spor interesse for tobaksrøg. Men nu var det jo Eric, der havde inviteret mig, og han garanterede for, at der ikke blev set skævt til mig bare fordi jeg var ikke-ryger. Han ville bare gerne se mig igen efter at vi ikke havde mødtes face-to face siden en nat i Hamburg i august 2011. For han var heller ikke ryger selv.
Efter at jeg var blevet inviteret til dette Smokeout fik jeg så invitationen til at deltage i Delta sommeren 2014, men på det tidspunkt havde jeg allerede givet tilsagn om at tage til Las Vegas for at få et par hyggelige dage sammen med Eric, tobaksrøg eller ej. For når han ikke selv var ryger kunne jeg da regne med, at det i det mindste ikke blev røget på hotelværelset.
Da så jeg blev inviteret til Delta overvejede jeg kort at melde fra til Las Vegas, men jeg følte ikke jeg havde nogen gyldig grund til at melde fra der. Tværtimod kunne det jo være, at jeg i Las Vegas mødte nogle af de fyre, som jeg senere ville møde på Delta. Samtidig var Las Vegas jo et sted jeg havde hørt så meget om, men aldrig havde besøgt. Ganske vist kendte jeg mest Las Vegas for at være et sted hvor amerikanske rigmænd tog hen i håbet om at vinde den store gevinst, men jeg så mere Las Vegas som et potentielt udgangspunkt for bilture i omegnen. Blandt andet skulle Death Valley ligge indenfor rækkevidde.
Jeg var allerede ved at blive omstillet til de BDSM aktiviteter der ville finde sted på Delta få måneder senere, og havde så småt fået ideen om at jeg gerne ville blive staked out nøgen i ørkenen ved solopgangstide og mærke solens tiltagende stråler indtil kroppen ikke kunne klare mere, lidt som da jeg var i Australien i 2012. Men det blev der ikke så meget ud af, omend ideen er stadig intakt til senere brug.
April måneds galleri: Smokeout i Las Vegas  Tidligere nyhedsbreve:
12. marts 2019 Når gammelt bliver til nyt
17. februar 2019 Hvad brydning også kan føre til
16. januar 2019 På stranden med en dejlig fyr
6. januar 2019 Første nye engelske sider siden 2011
2018 Nyhedsbreve 2018.