Navigation:    
Start  >  Nyheder  > 26. juli 2019
 
 Uploaded 26-07-2019  

Seneste nyheder:

26. juli 2019 På opdagelsesrejse i Danmark
  I løbet af nullerne havde jeg gentagne gange taget med Erik til en række spændende steder i USA, for dengang havde jeg stadig kroppen og til dels pengene til det. Men efter blodproppen blev der sat en stopper for begge dele, og derefter måtte jeg nøjes med mine regelmæssige besøg hos ham i sommerhuset.
Inden da havde jeg haft en stor interesse i at tage til Æbelø, for det har altid virket spændende og dragende på mig et besøge en ubeboet ø, hvortil man kun kunne komme ved at vade, for så havde jeg jo også en god undskyldning for at kunne lufte min våddragt igen, som jeg ellers ikke havde luftet siden jeg havde været i Australien.
Men efter blodproppen havde Erik været lidt skeptisk over for denne ide, da jeg ikke længere var så godt gående, og selv om vandet på vejen til Æbelø ikke var overmåde dybt var det alligevel en længere rute man skulle gå gennem vandet for at nå til øen - og så var der jo også spørgsmålet med tidevandet.
Jeg havde dog åbenbart tændt noget hos Erik, for en sommerdag i 2018, hvor jeg ellers bare skulle op og besøge ham i sommerhuset fortalte han ved min ankomst til Hvalsø, at han havde tænkt sig at køre en tur til Omø, som vi kunne besøge for en dag. Først troede jeg han talte om Orø, som lå i Isefjorden og derfor ret så tæt på sommerhuset i Ellingelyng. Men jeg skulle hurtigt erfare at han talte om Omø, som lå i Storebælt ud for Stigsnæs.
Så vi kørte fra Hvalsø til Ellingelyng som helt normalt, og dagen efter - en fredag kørte vi så ad hovedvej 225 sydpå gennem Snertinge, Jyderup, Ruds Vedby og Slagelse til Stigsnæs, som jeg ellers ikke havde besøgt i 40 år siden jeg var kommet dertil på en DOF-tur.
Og således blev det til, at jeg alligevel kunne komme på en oplevelsesrejse med Erik. Ganske vist en rejse hvor vi ikke havde brug for pas og hvor der ikke var høje bjerge at bestige - men mindre kunne helt sikkert også gøre det.
Juli måneds galleri: Udflugt til Omø  Tidligere nyhedsbreve:
15. juni 2019 En omvendt vandretur
9. maj 2019 Mercedario-turen nu tredelt
19. april 2019 Til Smokeout som ikke-ryger
12. marts 2019 Når gammelt bliver til nyt
17. februar 2019 Hvad brydning også kan føre til
16. januar 2019 På stranden med en dejlig fyr
6. januar 2019 Første nye engelske sider siden 2011
2018 Nyhedsbreve 2018.