Navigation:    
Start  >  Nyheder  > 20. august 2019
 
 Uploaded 20-08-2019  

Seneste nyheder:

20. august 2019 Starten på en odyssé gennem Alperne
  Det har desværre ofte været et gennemgående tema, at jeg har svært ved at finde emner til disse månedens gallerier, og sandt at sige er det sket adskillige gange, at jeg har overvejet at droppe disse gallerier på grund af manglende materiale. Men alligevel er det hver måned lykkedes mig at samle en håndfuld billeder, som jeg kan bruge til disse gallerier, og derudover har det også spillet ind at jeg jo har masser af potente gallerier, som dog bare ligger i diasform, og derfor blot ikke kan bruges til gallerier da de jo ikke ligger i digital form.
Dette er dog kun et spørgsmål om økonomi, da jeg ikke har haft råd til at få dem digitaliseret, og jeg har i snart et år haft et stående tilbud om at købe en professionel diascanner i Tyskland. Og specielt er det blevet accentueret for nylig, da jeg nu har al den tid til rådighed som jeg skal bruge for at kunne indscanne mine tusindvis af af billeder fra dengang hvor jeg stort set ikke lavede andet end at bestige bjerge.
Men det hjælper jo ikke her og nu. Og så kom jeg til at kigge på billederne fra 2003, den første gang jeg havde et digitalkamera med i Alperne og fandt ud af, at jeg stort set ikke havde brugt de billeder, jeg havde taget dengang, til gallerier her på siden. Og kunne hurtigt skønne mig frem til, at jeg havde materiale til i hvert fald fem alpine gallerier!
Det er derfor dette materiale jeg har taget fat på nu, da der deri lå billeder fra flere bjerge som jeg havde besteget sammen med Jacob Klaris-Jensen under en lang tur gennem Alperne fra Inndalen i øst til Wallis i vest. Så dette galleri omhandler det første bjerg jeg besteg sammen med Jacob på denne lange tur, som vi kaldte vores odyssé.
Så tag med på en tur til Alperne, som de så ud for 16 år siden, og denne tur tager sin begyndelse på Gasthaus Piz Buin ved Silvretta-Stausee på grænsen melem Vorarlberg og Tirol.
August måneds galleri: Bestigning af Bielerspitze  Tidligere nyhedsbreve:
26. juli 2019 På opdagelsesrejse i Danmark
15. juni 2019 En omvendt vandretur
9. maj 2019 Mercedario-turen nu tredelt
19. april 2019 Til Smokeout som ikke-ryger
12. marts 2019 Når gammelt bliver til nyt
17. februar 2019 Hvad brydning også kan føre til
16. januar 2019 På stranden med en dejlig fyr
6. januar 2019 Første nye engelske sider siden 2011
2018 Nyhedsbreve 2018.