Navigation:    
Start  >  Nyheder  > 25. november 2020
 
 Uploaded 25-11-2020  

Seneste nyheder:

25. november 2020 Etablering af fast støttepunkt på USAs østkyst
  Tilbage i maj 2012 havde jeg besøgt min kommende ven John i Trenton for første gang. Årsagen var at jeg havde fået samlet en bunke bonuspoints sammen gennem mine rejser med SAS, og da 30.000 af disse points udløb med slutningen af januar samme år havde jeg besluttet at bruge dem på at besøge New York endnu en gang.
Der var for så vidt andre lokaliteter i Amerika, som jeg hellere ville bruge mine points på, Seattle og Ottawa for eksempel, men da det var en bonusrejse, som SAS skulle udstede, skulle det nødvendigvis også være til en destination som SAS fløj til. Men så kunne jeg da i det mindste bruge pointene til at komme over dammen, og så købe en separat billet videre derfra.
Det gjorde jeg så da jeg valgte at bruge mine points på en rejse til New York, og et par dage efter fløj jeg så videre til Seattle for at møde reyahnke der. Derved fik jeg også et par dages ophold i New York, som jeg havde tænkt at bruge på at besøge NY Bondage Club, og havde egentlig regnet med at en anden fyr ved navn Bryan kunne introducere mig på det sted, men han var ikke i byen den dag jeg havde valgt, og han foreslog derfor at jeg skulle kontakte John, som var en af hans venner.
Det blev så kun et endagesbesøg, da jeg jo nu havde mit hotelværelse på Hotel Pennsylvania, men John viste sig at være en rigtig flink fyr som godt kunne give mig en gang bondage hvis det var det jeg var ude efter. Og det var jo det jeg var, men da jeg kun havde den ene dag jeg besøgte ham og i øvrigt skulle tilbage til New York samme aften skulle jeg være velkommen til at besøge ham en anden gang, så jeg kunne spare udgifterne til hotelovernatning i New York.
Naturligvis ville jeg gerne tage imod hans tilbud, så et halvt år senere fløj jeg igen til New York, og denne gang var det uden hotelophold der. Tværtimod havde jeg jo i maj erfaret at der kørte et direkte tog fra Newark Airport til Trenton, hvor John boede, så det ville egentligt være meget nemt blot at tage toget fra lufthavnen til John. Men da jeg havde spurgt ham om han kunne hente mig på banegården i Trenton skulle han blot vide hvilket fly jeg kom ind med, for han påtænkte at hente mig i lufthavnen!
Og det er dette andet besøg hos John, som jeg har udvalgt til at udgøre galleriet for denne måned.
November måneds galleri: New York og Philadelphia



  Tidligere nyhedsbreve:
14. oktober 2020 Bestigning af den første 4000'er med Jacob Klaris
9. september 2020 Seks år i bondage
18. august 2020 Til Florida for at bryde
6. juli 2020 En hemmelig tur til Topalihütte
11. juni 2020 Sidste chance for vandring inden knæoperationen
4. maj 2020 Længsel efter Midtsverige
6. april 2020 Tidligt spor af Global Warming
6. marts 2020 Chicago: Porten til prærien
8. februar 2020 Inden sneen smelter
8. januar 2020 Australien brænder!
2019 Nyhedsbreve 2019.