Navigation:    
Start  >  Nyheder  > 2. marts 2021
 
 Uploaded 02-03-2021  

Seneste nyheder:

2. marts 2021 Udforskning i den australske bush
  Jeg har gennem årene foretaget mange rejser, mange alene og mange med andre gode venner. Og en af de rejsemakkere, som jeg stadig tænker tilbage på med glæde i hjertet, er de rejser jeg har foretaget sammen med min gode ven Paul fra Australien. Han var den eneste homoseksuelle ven jeg havde, med hvilken jeg kunne dele mine tre største interesser, nemlig løb, bjergbestigning og bondage. Derfor kunne det heller ikke være nogen overraskelse, at han var årsag til de længste rejser jeg har foretaget, idet jeg ud over fællesture til Gay Games og i de schweiziske alper besøgte ham i Australien i 2012 og 2014, begge gange af fire ugers varighed.
Således er det heller ikke nogen overraskelse, at jeg flere gange har sammensat gallerier fra de uger jeg har været sammen med ham. Senest galleriet Anga Simbari fra januar 2020, men ellers gallerierne Station Yarongmulu fra september 2017, Australiens største sten fra juli 2015 og Løb til Summerholm Heights fra december 2013. Samt bjergturene Sensommer på Unterrothorn fra august 2014, Jubilæum på Faulhorn fra september 2012 og Bestigning af Niesen fra august 2011.
Det er blevet til mange forskelige oplevelser, som jeg har haft sammen med Paul, og der har naturligvis været mange andre, som dårligt kan vises på billeder, og slet ikke i det omfang at de kan fylde et helt galleri. Men alligevel forsøger jeg med dette. Da jeg lærte Paul at kende var han netop ved at flytte til et hus udenfor Laidley, som er en provinsby en times kørsel fra Brisbane. Huset var i klassisk Queensland Style og lå på en enorm grund for enden af en blind vej. Et sted, hvor vi kunne have fred og ro og lave lige hvad vi havde lyst til, uden at der var nogen der kiggede over hegnet for at se hvad vi nu lavede.
Hans hus, som han kaldte Anga Simbari efter sit tidligere arbejde på New Guinea samt et hus, som han tidligere havde haft i Vestaustralien, virkede på mig som det rene paradis, og jeg fik med tiden en stigende lyst til at flytte sammen med ham - men det ville trods alt være at flytte for langt væk. Selv om jeg også syntes det var synd at en så dejlig fyr skulle bo alene langt ude på landet. Og efter nogen tid erfarede jeg at Paul havde forladt sit paradis, og jeg hørte fra anden side at han skulle være flyttet sammen med en Master i Frankrig. Så jeg har ikke haft kontakt med ham siden 2014, men i det mindste har det været fem gode år jeg har haft sammen med Paul.
En af de mange oplevelser jeg havde sammen med Paul var da jeg besøgte ham første gang i 2012. Som nævnt havde han en stor grund omkring sit hus, og han vidste rent faktisk ikke hvad der var på hans grund. Men han havde skaffet en grundplan over sin ejendom og var nysgerrig for at finde ud af om hele hans grund var afmærket. Så det var en reel udforskningstur vi der foretog - og jeg havde selvfølgelig kameraet med.
Marts måneds galleri: 31 acres på Cunningham's Crest  Tidligere nyhedsbreve:
6. februar 2021 Wallis, et bjergområde, som jeg altid vender tilbage til
22. januar 2021 Spotlight på endnu et par Converses
2020 Nyhedsbreve 2020.