Navigation:    
Start  >  Nyheder  > 27. april 2021
 
 Uploaded 27-04-2021  

Seneste nyheder:

27. april 2021 Vandring gennem livet
  En væsentlig del af de beskrivelser jeg har her på viaalpina.dk har været beskrivelser af mine aktiviteter på flere forskellige flader. Og dermed har jeg fra tidlig tid listet seks flader op, som jeg ville beskrive nærmere. En af disse flader var naturligt nok mit CV for Bjergbestigning, som jeg fik færdiggjort i begyndelsen af 2016, men ellers har det været temmelig skralt hvad jeg har lavet for de andre flader.
Jeg nåede lige akkurat at sætte i gang med det næste emne, nemlig mit CV for Løb og sport, men her nåede jeg aldrig længere end blot at lave en liste over de hurtigste tider jeg har løbet forskelige distancer på. Men nu er jeg her i marts gået i gang med hvad der måske bliver den længstvarende cv for nogen flade i mit liv, nemlig mit CV for Vandring. Hvor CV for Bjergbestigning startede tilbage i 1975 selv om jeg først besteg mit første egentlige bjerg i 1981 starter mit CV for Vandring helt tilbage i 1973. Og måske endda kunne starte endnu tidligere, da vandre- og traveture jo altid har været en væsentlig del af min eksitens som menneske.
Men hvor jeg med mit CV for Bjergbestigning kunne falde tilbage til mine noter om bjergbestigning og mine lister gennem årene har jeg skullet søge dybere for at lave mit CV for Vandring, hvilket er grunden til at det ikke er gået så hurtigt som jeg har forventet. Og specielt med de supplerende billeder har det været svært. Ikke bare på grund af det generelle problem at jeg i dag kun bruger digitalbilleder og ikke har haft adgang til nogen diascanner i den seneste halve snes år (selv om det er ved at rette sig nu), så er mine billeder fra de første år hverken digitale eller på dias men blot papirbilleder. Imidlertid er jeg kendt for ikke at smide noget ud, som kunne have en betydning, så på et eller andet tidspunkt vil disse års CV nok også blive suppleret med flere billeder.
Jeg har på nuværende tidspunkt opdateret mit CV for Vandring fra før 1973 og til og med 1984, men i den nærmere fremtid forventer jeg at kunne opdatere dette CV til de følgende og frem til det aktuelle år, al den grund at jeg trods to nyopererede knæ fortsat laver traveture og stadig drømmer om at komme ud og lave rigtige vandreture igen, og stadig laver fremtidige planer med venner om at lave vandreture med dem. Og så længe det fortsat finder sted synes jeg stadig der vil være materiale til mit CV om Vandring.
Dernæst har jeg også mit CV omLøb og sport somjeg skali gang med, og det vil være en noget mindre opgave da jeg startede senere og ikkehar løbet siden 2019. Men den tid den sorg. Lad osnolige kaste et tilbageblik på den aktivitet der satte mig i gang inaturen: vandringen.
Nyt CV for vandreture: CV for vandreture  Tidligere nyhedsbreve:
4. april 2021 Vagtposter ved indgangen til Wallis
2. marts 2021 Udforskning i den australske bush
6. februar 2021 Wallis, et bjergområde, som jeg altid vender tilbage til
22. januar 2021 Spotlight på endnu et par Converses
2020 Nyhedsbreve 2020.