Navigation:    
Start  >  Nyheder  > 12. maj 2021
 
 Uploaded 12-05-2021  

Seneste nyheder:

12. maj 2021 Sidste party på Circle J
  Sådan som jeg gennem tiderne har skiftet interesse flere gange, fra at kigge på fugle til vandring - og efterfølgende til bjergbestigning med sideordnet løb, og også realiserede at jeg var homoseksuel, kan det vel ikke overraske nogen at jeg med tiden har fået mange venner, og typisk nok har de næsten alle sammen været folk, der ikke boede i Danmark. Og en af disse var amerikaneren Robert E. Yahnke.
Ham havde jeg bemærket da jeg i 2009 blev bruger af netmediet Recon, som er et samlingspunkt for primært homoseksuelle fyre med interesse for fetish, og da jeg gennem Felix var blevet grebet af bondage og også var blevet introduceret på bondage og var blevet fascineret af reyahnkes billeder fik jeg hurtigt lyst til at lære ham nærmere at kende. Uheldigvis boede han ikke bare på den anden side af dammen, men i San Antonio i sydlige Texas, og der kommer man jo ikke bare tilfældigvis forbi.
Han havde sin gang på en ranch et eller andet sted i Texas, og hvor han et par gange om året inviterede sine venner til at komme over og lege. Jeg skrev så til ham i marts 2011, om ikke han kunne annoncere sine arrangementer noget tidligere, således at os 'out-staters' også havde en mulighed for at deltage. Den tyggede han så på et kvarters tid, og spurgte så tilbage, hvad jeg skulle den kommende weekend? Kort efter var jeg inviteret med til Texas Bear Round Up, oftest kendt som TBRU.
Jeg var jo taget til TBRU i Dallas, i det håb at kunne lobbye mig til en plads på den ranch som reyahnke brugte som sin legeplads, og jeg må have gjort det godt, for allerede lørdag blev jeg spurgt om jeg havde lyst til et smugkig. Så jeg fik ikke så meget indtryk af TBRU, men for mig var det Circle J Ranch det drejede sig om. Vi checkede ud fra hotellet og satte så kursen ud i det ukendte. Jeg fandt aldrig ud af hvilken vej vi kørte, men vi belavede os på GPS'en, og på en måde var det ganske fint, at jeg ikke vidste hvor vi kørte hen.
En god time senere var vi fremme. En stor låge, der ikke gav indtryk af noget særligt, åbnede ind mod en græsmark, og lågen knirkede på den helt rigtige måde da jeg åbnede den. Reyahnke kørte bilen ind, gav mig blindfold på, og så kørte vi det sidste stykke vej over bakkekammen og ned til hovedbygningen, Vi blev budt velkommen af Randy, ranchens bestyrer, og selv om det for mig var en halvfortravlet dag var det umuligt, ikke at blive revet med af den afslappede stemning på stedet. Der var en stor patio, både en udvendig og en indvendig, der var fri drikkevarer, og nede for foden af bakken lå en lille sø ganske indbydende.
Tre måneder senere lykkedes det mig så at komme med til det sidste af reyahnkes parties på Camp Circle J, da han få måneder senere skulle flytte til Washington.
Maj måneds galleri: En uge på Camp Circle J i Texas  Tidligere nyhedsbreve:
27. april 2021 Vandring gennem livet
4. april 2021 Vagtposter ved indgangen til Wallis
2. marts 2021 Udforskning i den australske bush
6. februar 2021 Wallis, et bjergområde, som jeg altid vender tilbage til
22. januar 2021 Spotlight på endnu et par Converses
2020 Nyhedsbreve 2020.