Navigation:    
Start  >  Nyheder  > 24. september 2022
 
 Uploaded 24-09-2022  

Seneste nyheder:

24. september 2022 Ad luftvejen til Anga Simbari
  I løbet af de seneste tolv år har jeg tilbragt flere gode stunder sammen med Paul Crouch-Chivers, en englænder som har tilbragt de seneste mange år i Sydøstasien, det være sig som læge på en af de mange minelejre på Papua-Newguinea eller som hospitalslæge i Australien, og det var i den sidste funktion jeg lærte ham at kende. Ganske vidst ikke fordi jeg var i Australien og havde brug for en læge, men som rutineret marathonløber.
Jeg lærte ham at kende da jeg havde tilmeldt mig Gay Games i Köln i 2010, og vi fandt hurtigt sammen om at dele et hotelværelse i den uge arrangementet fandt sted. Hurtigt fandt jeg ud af at vi havde mange fælles interesser, og faktisk blev Paul min første ven, med hvem jeg kunne dele alle mine tre hovedinteresser i form af løb, bjergbestigning og bondage og vi blev hurtigt enige om at forlænge ugen i Köln med en uge mere i Centralschweiz.
I 2011 blev der ikke afholdt noget Gay Games, men det skulle da ikke afholde os fra at tage en tur sammen til Schweiz - og vi fandt da også sammen om at køre til Tyskland for at tilgodese løbegenerne. I 2012 tog jeg så for første gang ned for at besøge Paul, hvilket var min første tur til det australske kontinent. I 2013 blev der holdt World Outgames i Antwerpen, og selvfølgelig var vi begge med der, for mit vedkommende dog uden min deltagelse, da jeg havde fået en blodprop et par måneder forinden, men alligevel kunne jeg rejse ned og besøge ham igen i 2014.
Disse ti år har naturligvis kastet en lang række gallerier af sig. August 2011 vores fælles bestigning af Niesen i Berner Voralpen i Schweiz, i september 2012 vores fælles bestigning af Faulhorn i samme område, i december 2013 et galleri om vores løbetur til Summerrholm Heights i Queensland, i august 2014 vores fælles bestigning af Unterrothorn efter tidligt snefald, og i juli 2015 om vores tur ved Ayers Rock i North Australia.
Efterfølgende døde mit forhold til Paul ud da jeg mistede kontakten med ham, men alligevel blev det i september 2017 til et galleri om en efterforsknings-løbetur til Station Yarongmulu, som ifølge landkortet skulle være den togstation, der lå nærmest på hans bopæl udenfor Laidley, og i januar 2020 havde jeg fundet billeder frem fra de mange dage jeg havde tilbragt sammen med ham i hans hus, som han havde kaldt Anga Simbari ligesom han også havde gjort det på Papua-Newguinea.
Tydeligvis er jeg ved at løbe tør for billeder til gallerierne, for på det sidste har jeg fundet flere billeder frem fra mine dage i Australien, således i marts 2021 hvor emnet er den lange tur vi gik for at udforske den lange boundary omkring hans hus, og fem måneder senere kastede jeg billeder ud fra vores bestigning af Mount Warning i New South Wales. Og nu er det tid for endnu et højtflyvende tilbageblik på Australien. Højtflyvende fordi det er en samling billeder fra flyveturen fra Ayers Rock tilbage til Brisbane i 2014.
September måneds galleri: Australien fra oven



  Tidligere nyhedsbreve:
21. august 2022 Fra løbetur til travetur
21. juli 2022 Trilogien i Valais afsluttes
2. juni 2022 Nabolagets vandremuligheder
7. maj 2022 Videre mod Torsby fra syd
17. april 2022 Bjergbestigning for bjergelskere
10. marts 2022 Forårsfornemmelser
17. februar 2022 Tredje bestigning under bivuakturen i nordlige Wallis
14. januar 2022 Efter Mercedario og San Juan
2021 Nyhedsbreve 2021.