Navigation:    
Start  >  Blog 
> 28. februar 2017
 
Foregående    Index    Dette tema 

  God brydning smitter af på løbeturene Tirsdag, 28.02.17

Det ser ud til at det også her i februar fortsat går fremad med mine fysiske aktiviteter, også selv om det kolde vintervejr med sne og is alligevel til sidst også nåede her til Danmark i denne måned. For trods sne og is og min generelle dårligdom var månedens høst på 14 km, heraf 4,4 km på bånd, næsten en halv gange mere end i februar forrige år. Men tempoet var alligevel dengang hurtigere. På den første rigtige løbetur var det faktisk sneen der lokkede mig ud, da et frisk snefald da jeg netop var kommet til Ellingelyng lokkede mig ud på en kold morgenjoggetur inden temperaturen steg og forvandlede alt til søle og sjap. Med mere end 11 min/km gennem sneen var den tur så også så langsom at den fik mig ud at løbe noget mere og specielt være lidt mere aktiv på løbebåndet, hvor jeg faktisk og desværre løber noget hurtigere end når jeg er ude i skoven. Men også månedens anden tur i det 'grønne' gav bonus på tempoet, da jeg var ude at løbe i Hareskoven, der vel egentlig er det eneste sted jeg om vinteren kan løbe på blød bund uden unødvendige udfordringer.
Også med brydningen har jeg også her i denne måned kunnet gennemføre en tur, der gav mig muligheder for at bryde, da jeg sidst på måneden var på en femdages tur til Hildesheim, der gav mig fem brydekampe med fyre, hvor jeg ikke havde brydet med nogen af dem før. Faktisk er det nu den ottende kalendermåned i træk hvor jeg har brydet, ligesom det nu er den sjette måned i træk hvor jeg har løbet flere km end i samme måned året før. Måske man kunne vove den tanke, at der er en sammenhæng mellem disse ting, at brydningen ikke bare modvirker at jeg går helt i stå om vinteren ligesom de foregående vintre, men at det også inspirerer mig til at gøre lidt mere for at holde min krop i form? Omend skønt Romano i Berlin hver gang jeg er der fortæller mig at jeg er blevet stærkere, så har jeg dog stort set den samme vægt, 95-96 kg, som jeg plejer at have. Men muskler vejer jo også mere end fedt!
Det sidste ben på den trebenede taburet er vandreturene, som jeg har svigtet temmelig meget de seneste år, og her er jeg kommet i snak med en bryder fra Sydwales, som gerne vil tage med mig på en uges vandretur til Sverige, så jeg måske alligevel kunne gøre det utænkelige: at lave en ny etape på min lange vandretur gennem Sverige på langs? I hvert fald er det en interessant tanke!

Eksterne links på denne side overvåges ikke og garanteres derfor kun på uploadtidspunktet.
Informationer om ændringer samt kommentarer i øvrigt modtages gerne på blog@viaalpina.dk.