Navigation:    
Start  >  Nyheder  > 30. september 2015
 
 Uploaded 30-09-15  

Seneste nyheder:

30. september 2015 Peak Above The Nubble
  September. Og endnu en gang skulle jeg se om jeg kunne finde en håndfuld billeder, der kunne være værd at bringe som denne måneds galleri. For min begrænsede mobilitet sætter jo sine begrænsninger på hvad jeg kan foretage af spændende ture, og selv om jeg jo har masser af bjergture fra tidligere tider, som også kunne være værd til en tur i galleriet, så ligger de fleste af disse billeder jo som dias, som ikke sådan bare lige kan digitaliseres, da jeg jo ikke længere har adgang til nogen diasscanner.
Men der var faktisk en enkelt tur, som jeg tidligere har bragt her i galleriet, og det endda to gange, og det var den tur til White Mountains, som jeg foretog sammen med Alex Neidzel i september 2010 da jeg ellers havde haft en tur til Boston. Det var dog ikke så meget jeg fik set af Boston, for jeg brugte næsten halvdelen af tiden på at lave bjergture sammen med Alex i White Mountains.
I september 2011 beskrev jeg så bestigningerne af Mount Carrigain og Vose Spur, og i september 2013 beskrev jeg bestigningen af Mount Washington ad Huntington Ravine Trail. Og jeg fandt så ud af, at jeg aldrig havde beskrevet de to sidste bestigninger, jeg havde foretaget i White Mountains på det tidspunkt, nemlig Haystack Mountain og Peak Above The Nubble. Så det er vel egentlig ganske passende at beskrive disse bestigninger her i september 2015.
Jeg har så aldrig været i hverken Boston, White Mountains eller New Hampshire siden, men jeg har snakket en del med en fyr fra Maine om, at vi næste år måske skal lave nogle bjergbestigninger i Maine, for derved måske at prøve at komme tilbage som bjergbestiger igen. Og efter hvad jeg har set om bjergene i Maine virker de meget som White Mountains, blot lidt lavere og nordligere. Eller som Lappland, for den sags skyld, så det burde da være noget jeg genkender.
Men indtil jeg kommer til Maine må du altså stille dig tilfreds med en solid gang bushwhacking i White Mountains, New Hampshire!
September måneds galleri: Above The Nubble  Tidligere nyhedsbreve:
27. august 2015 Sjældent tørt land i Veksø Mose
28. juli 2015 Supporter ved Australia Outback Marathon
26. juni 2015 En uventet travetur ved Isefjorden
12. maj 2015 En ukompliceret vandretur til Dalsland
26. april 2015 Hvad Basel også kan byde på
28. marts 2015 På jagt efter en rundtur i Hareskoven
28. februar 2015 En løbetur i Geelskov
31. januar 2015 Fældning af Eriks største træ
2014 Nyhedsbreve 2014.