Navigation:    
Start  >  Nyheder  > 13. december 2019
 
 Uploaded 13-12-2019  

Seneste nyheder:

13. december 2019 Overblik over mine vintertights
  Jeg har gennem mange år købt en anselig bunke tights, og dem har jeg været glade for. Ikke bare på mine mange løbe- og vandreture, men også ved dagligdags brug. Men med den stigende bunke af tights har jeg også opbygget et manglende overblik over hvad jeg egentlig har af tights, og det er det jeg søger at rette op på med dette galleri. Selv om jeg godt ved, at det er en lidt usædvanlig måde at skabe overblikket på.
I de første mange år har jeg blot haft mine tights pakket ned i plasticposer, men naturligt nok har det ikke været gavnligt for mit overblik. Jeg havde ganske vist en computerliste over alle mine tights, og næste skridt var at opmagasinere dem i gennemsigtige plastickasser, men det hjalp jo kun kortvarigt, for når der var nogle særlige tights jeg ville finde frem kunne det ofte tage lang tid at finde dem frem.
Men det havde jeg tid til, så det gjorde ikke så meget, idet det altid var dejligt at arbejde med mine tights, som jeg alle havde købt og udvalgt hver for sig. Men med tiden kom der særlige typer af tights, som jeg havde behov for at fremfinde. Min computerliste havde jeg fra starten opdelt i fire grupper: lange tights, shorts, heldragter og trøjer, men med tiden kom der ekstra grupper til. Specielt speedos og zentaidragter, som med tiden hver fik deres egen gruppe.
Lange tights vedblev dog med at være den mest omfangsrige gruppe, så jeg er begyndt at overveje om jeg skulle oprette separate grupper for dels vintertights, dels capri tights eller såkaldte halvtights. Men da begge disse grupper er forholdsvis små har jeg endnu ikke vurderet at det skulle være nødvendigt at oprette specielle grupper til disse 'afvigere'. Hvilket delvist skyldes at nogle tights kan være svære at afgøre om de tilhører den ene gruppe eller den anden.
Selv om jeg så ikke er løbende for tiden på grund af min nylige knæprotese husker jeg dog stadig forrige vinter, hvor jeg ikke bare havde bøvlet med at finde mine få vintertights frem, men i situationen heller ikke kunne sige med sikkerhed om de tights jeg havde fået fat i rent faktisk var vintertights eller ej.
Det er baggrunden for at jeg her laver en oplistning af den halve snes tights jeg mener at kunne kategorisere som vintertights - og så lægger et ekstra par eller to på, som jeg enkelte gange har brugt som vintertights selv om de måske ikke engang er det. Så må vi se om jeg på et senere tidspunkt kunne finde på at gøre det samme med mine capri tights.
December måneds galleri: Vinter kræver vintertights  Tidligere nyhedsbreve:
9. november 2019 Converse viser vejen
20. oktober 2019 En kødelig vandretur
24. september 2019 Kungsleden fra syd
20. august 2019 Starten på en odyssé gennem Alperne
26. juli 2019 På opdagelsesrejse i Danmark
15. juni 2019 En omvendt vandretur
9. maj 2019 Mercedario-turen nu tredelt
19. april 2019 Til Smokeout som ikke-ryger
12. marts 2019 Når gammelt bliver til nyt
17. februar 2019 Hvad brydning også kan føre til
16. januar 2019 På stranden med en dejlig fyr
6. januar 2019 Første nye engelske sider siden 2011
2018 Nyhedsbreve 2018.