Navigation: Quicklink   
Start  >  Bjergbestigning  >  Guide  >  Index  > Peñas del Chache
 
 Opdateret 27-04-06  
Roccia Nera

Peñas del Chache    670m

Peñas del Chache set fra Famarastranden

Peñas del Chache-massivet med El Castillejo SW-grat set fra Famarastranden (W).

Peñas del Chache er højeste bjerg på Atlanterhavsøen Lanzarote, og udgøres af et højplateau, der på vestsiden falder stejlt af mod havet. Toppen nås nemt fra alle sider, og en asfaltvej fører op til en radiostation på toppen. Højeste punkt er indhegnet og kan ikke betrædes.

Førstebesteget: ukendt
Kort: Blad 48-35 Haria (1:50.000)
Fører: findes ikke

A) El Castillejo SW-grat fra Club La Santa via Famara. 3 timer fra Famara, L, 660hm.
  Dette er den mest spændende rute til det højplateau som Peñas del Chache udgør. Ruten fører fra havniveau til et af de mest karakteristisk tårne på kanten af højplateauet.
  Fra Club La Santa 14 km mountainbike ad jordvejene rundt om Sóo til Urbanización Famaras østligste udkant. Herfra følger man en grusvej til mundingen af slugten Barranco de la Poceta, hvor cyklen parkeres. Ravinen krydses mod nord, og man stiger op på sydvestgraten. Nu følger man denne i vandring og let scrambling mod gratens højeste punkt, El Castillejo (634m). Herfra let mod sydøst over højplateauet til nær højeste punkt Peñas del Chache (670m), som ikke kan betrædes pga radiostationen på toppen. Nedstigning samme vej eller gennem slugten Barranco de la Poceta længere mod syd. Ialt 3 timer i opstigning, 2 timer i nedstigning.

Peñas del Chache set fra Famarastranden

Interne links:

Egen bestigning af Peñas del Chache
Galleri: El Castillejo
Artikel: "Danser på vulkaner"
Eksterne links:

Club La Santa
Turistinformation Lanzarote (engelsk)