Navigation:    
Start  >  Bjergbestigning  > Egne bestigninger
 
 Opdateret 21-09-08  

Egne bestigninger

Egne bestigninger - Version 2008
På nuværende tidspunkt har jeg foretaget knap 250 bestigninger af knap 200 forskellige bjerge, så efterhånden er mængden af mine bestigninger ved at vokse ud af de rammer jeg satte da jeg her på ViaAlpina oprettede listen over mine bestigninger i 2001.
Jeg er derfor i løbet af 2007 begyndt at overveje hvilken form min topliste skal have fremover, og den første søgemulighed efter min fremtidige oversigt er blevet uploaded her i begyndelsen af 2008.
Som forberedelse har jeg også her i 2007 oprettet filer for samtlige mine bestigninger, og det er min hensigt at jeg i løbet af 2009 vil have uploaded samtlige mine bestigninger gennem tiden.
Der vil også i fremtiden være mulighed for at søge bestigninger efter de kendte kriterier: Navn, Højde, Makker, Tidspunkt og Basis, sidstnævnte i den nye version dog ændret til Land. Alle sorteringer vil gradvist blive uploaded i løbet af 2008 og 2009.
Nedenfor ses hvor langt fremme jeg for tiden er med at oprette de enkelte søgninger, og i det omfang søgningen er aktiveret vil der naturligvis også være et link til søgningen.

Valgmuligheder:
Egne bestigninger sorteret efter Navn 0%
Egne bestigninger sorteret efter Højde 0%
Egne bestigninger sorteret efter Makker 55%
Egne bestigninger sorteret efter Tidspunkt 100%
Egne bestigninger sorteret efter Land 100%Topliste - tidligere version
Denne version er ikke blevet opdateret siden begyndelsen af 2007, og vil fremadrettet ikke blive opdateret mere, således vil der hverken blive tilført nye bestigninger eller tilføjet links til beskrivelser der er uploaded i nyere tid.
Alligevel vil jeg i en overgangsfase fortsat henvise til denne gamle topliste, da man her for hver enkelt bestigning frem til udgangen af 2006 kan udlæse basisinformationerne om den enkelte bestigning.
For hver bestigning angives navn, højde, makker (hvis flere makkere er de følgende blot angivet med initialer), måned og år for bestigningen, basis (dvs. udgangspunkt) samt rutenavn.
Listen kan præsenteres sorteret efter de første fem kriterier, og man kan til enhver tid ændre søgekriteriet ved at klikke på overskriften til den kolonne man ønsker oversigten sorteret efter.
Inden for hvert søgekriterium præsenteres oversigten for overskuelighedens skyld opdelt i cirka fem dele, og man navigerer mellem de enkelte afsnit ved at klikke på den relevante afgrænsning i navigationsbjælken.

Valgmuligheder:
Topliste sorteret efter Navn
Topliste sorteret efter Højde
Topliste sorteret efter Makker
Topliste sorteret efter Tidspunkt
Topliste sorteret efter BasisInterne links:

Hvornår er en top en top?
Bjergbestigning som livsstil
Makkere
Bjerge i Europa
Alpine 4000'ere
Guide: Rutebeskrivelser
Eksterne links:

Dansk Bjergklub