Navigation:    
Start  >  Blog 
> 2. april 2011
 
Foregående    Index    Dette tema 

  Sleepsackin' i Berlin (I) Lørdag, 02.04.11

Om et par måneder er det to år siden, at jeg for første gang prøvede at blive lagt ned i en sleepsack, og siden har tingene ikke været de samme. Jeg har siden købt min egen sleepsack og haft flere sessions, både her og i udlandet, og også med adskillige andre personer i sækken end mig selv.
Men her i weekenden mødte jeg min mester udi sleepsacking, da jeg var taget ned for at besøge Heiko, en fyr i Berlin, som nok måtte siges at kende lidt til disse sager. Efter en indledende snak over et par timer, dels om min baggrund, erfaring og ønsker, men nok mere for ham at kunne vurdere, om jeg var bevidst om, hvad jeg var på vej ind i. Men min erfaring på dette tidspunkt, og en personlig bedste tid på 10h50m var godt nok til at vi kunne gå videre, for som han sagde, så har man efter seks timer tilstrækkelig erfaring til at vide hvad man taler om. Jeg blev lagt i sækken samme dag kl. 18. Det var ikke aftalt, hvornår jeg ville komme ud igen, men Heiko havde tidligere sagt, at han betragtede alt under seks timer som en quickie! Det er en af de facetter jeg finder fascinerende ved et ophold i en sleepsack, at man med tiden mister tidsfornemmelsen. Når man ligger helt immobil i sækken og har en blindfold til at eliminere synsindtrykkene, er det kun ens indre ur, der kan holde styr på tiden. Jeg sov lidt ind imellem, men pludselig blev jeg taget ud. Klokken var halv to, og jeg havde været i sækken i 7½ time. Heiko sagde bagefter, at han oprindeligt havde tænkt sig at jeg skulle nøjes med tre timer, men jeg virkede så afslappet, at det altså blev mere end det dobbelte. Så jeg måtte vel siges at være godkendt.
En god strækning af kroppen, en tur på tønden, et par skiver brød som sen aftensmad og en evaluering af dette første forløb, og jeg blev pakket ned igen kl. 04, denne gang dog kun i 5½ time, så vi kunne få en god morgenmad på en nærliggende café. Når man ligger i en sleepsack er man jo helt afhængig af sin makker, og både den forudgående aften og flere gange om natten kom han forbi fra tid til anden for at checke med lommelygten om alt var vel - jeg blev jo ikke generet af lygten, da jeg havde en lædermaske på om natten og havde haft en spandexmaske på den forudgående aften. (fortsættes...)

Eksterne links på denne side overvåges ikke og garanteres derfor kun på uploadtidspunktet.
Informationer om ændringer samt kommentarer i øvrigt modtages gerne på blog@viaalpina.dk.