Navigation:    
Start  >  Blog 
> 19. juli 2012
 
Foregående    Index    Dette tema 

  Nede for fuld tælling Torsdag, 19.07.12

For en halv snes dage siden startede jeg på et nyt forløb gennem Jobcentret. Vel endnu et jobsøgningskursus, og samme sted som forrige gang, men endnu mere inaktivt end hidtil, da mine eneste opgaver var at møde op og blive krydset af kl. 08.30 om morgenen, og blive krydset af igen kl. 14.45 om eftermiddagen. I den mellemliggende tid kunne jeg for så vidt gøre hvad jeg havde lyst til, så længe jeg blot blev på matriklen. Heldigvis var der dog rigeligt med computere med internet-adgang, men da de kørte andre programmer end jeg havde oprettet mine jobsøgnings-filer i var det ikke sådan bare lige søge job derfra med baggrund i mine referencer. Men når nu jeg var tvangsindlagt til at skulle bruge det meste af dagen her på Hejrevej kunne jeg jo lige så godt få noget ud af det, og da jeg fandt ud af, at jeg brugte præcis den samme tid på at løbe til Hejrevej som at tage toget, kunne jeg jo lige så godt spare de penge og få mig nogle gratis løbeture i stedet.
Så hver morgen og hver eftermiddag løb jeg frem og tilbage - det gav da trods alt 33 gratis km ekstra til løbeugen, og hvis jeg blot supplerede med en enkelt lang rute kunne jeg jo godt være min løbeuge bekendt, selv om jeg er langt fra den form, som jeg gerne ville være i. Jeg kan for så vidt godt komme i gang med at løbe, og har heller ikke problemer med at gøre det i et par timer af gangen, men jeg synes ikke rigtig jeg har kraft i benene, med det resultat, at mit løb bliver noget slæbende, og sandsynligvis også derfor langsommere. I går var det dog helt galt, for nu var mit løb så slæbende at det ovenud var direkte snublende, og jeg faldt så lang som jeg var lige foran Nørrebro Bycenter! Temmelig flovt, så jeg skulle bare op igen og videre, men jeg havde nok lidt for travlt med at komme op, for inden jeg var kommet i gang og havde fundet balancen faldt jeg igen, kun få meter senere. Og jeg, som ellers ikke har faldet siden for godt et par år siden, hvor jeg faldt på et isglat fortorv mens jeg kantede mig udenon et vejarbejde i Fælledparken.
Heldigvis var skaderne denne gang dog ikke store, blot diverse hudafskrabninger på hænder, knæ og siden af hovedet, og hertil havde jeg slået en flis af den ene fortand. Tanden må vente til næste uge igen, hvor tandlægen vender tilbage fra ferie, og i dag tager jeg så toget til Hejrevej og flytter løbetræningen ind i motionscentret.

Eksterne links på denne side overvåges ikke og garanteres derfor kun på uploadtidspunktet.
Informationer om ændringer samt kommentarer i øvrigt modtages gerne på blog@viaalpina.dk.