Navigation:    
Start  >  Blog 
> 4. august 2013
 
Foregående    Index    Dette tema 

  Trampled eller Stomped? Søndag, 04.08.13

Jeg havde i de senere år flere gange stødt på begrebet 'trampling', hvor den aktive fyr træder på en anden fyr, hvilket begge parter godt kan føle tilfredsstillelse ved. Men efterfølgende er jeg også blevet gjort opmærksom på en beslægtet begreb, nemlig 'stomping', som visse uheldige personer er blevet udsat for når de er blevet slået ned og efterfølgende trampet på og sparket til. Typisk fordi voldsmændene ser en glæde ved at tilføje skade til den overfaldne, og alt for ofte ser man, at sådanne skader går over i brutal vold, måske tilmed med døden til følge. Det er derfor absolut nødvendigt at finde ud af, om den person man står overfor er til trampling eller til 'stomping', for alt for ofte kender den udøvende fyr ikke engang forskellen på disse to begreber.
I den sidste halvanden måneds tid er jeg ved flere lejligheder blevet kontaktet af en fyr, som kalder sig TramplingMaster, som har spurgt om jeg kunne tænke mig at ligge under hans fødder. Og det gav mig da lidt at overveje, for selv om tanken umiddelbart godt kunne virke tiltrækkende måtte jeg først sikre mig at han havde reelle hensigter. Hvilket hans profil da godt kunne give mig et indtryk af, også fordi han tilsyneladende var både giver og modtager. Men jeg skulle i hvert fald ikke være ansvarlig for at træde på ham med mine 94 kilo. Jeg vidste så ikke hvor meget han vejede, men jeg vurderede ham til at være lidt lavere og en smule spinklere end mig, så mon ikke han vejede en halv snes kilo mindre end mig? I første omgang behøvede jeg dog ikke at være nervøs for at møde ham, for på det tidspunkt var jeg stadig på Rigshospitalet, og jeg tror at hverken han eller sygeplejerskerne ville bryde sig om at se mig blive trådt på.
Men i tirsdags blev jeg udskrevet fra Rigshospitalet, så i dag kom TramplingMaster forbi i privaten på besøg. Jeg havde i mellemtiden besluttet, at at prøve at blive tramplet på ville være den bedste måde at finde ud af om jeg var noget jeg syntes om. Jeg har altid haft den forståelse at jeg havde en god solid brystkasse, så den skulle nok kunne tåle at en fyr stiller sig op på den. Jeg kunne så godt se det tiltrækkende i at have en anden fyr til at stå på mit bryst, og det skulle jeg egentlig nok kunne klare. Men når han flyttede sin vægt ned til mit underliv eller til pikken var jeg for svag. Jeg bør nok have trænet mine mavemuskler op inden vi måske igen skal gøre et forsøg.

Eksterne links på denne side overvåges ikke og garanteres derfor kun på uploadtidspunktet.
Informationer om ændringer samt kommentarer i øvrigt modtages gerne på blog@viaalpina.dk.