Navigation:    
Start  >  Blog 
> 28. juni 2016
 
Foregående    Index    Dette tema 

  Tømmermænd og dødsfald i England Tirsdag, 28.06.16

Der har godt nok stået England og Storbritannien på dagsordenen i dag. Selvfølgelig i forlængelsen af EU-afstemningen i Storbritannien i torsdags, som i den grad har gjort, at de gæve briter vågnede op til en solid gang tømmermænd i fredags. Tilsyneladende var der mange derovre, som aldrig havde opfattet afstemningen som særlig seriøs, at de ikke tænkte at afstemningens resultat ville have nogen betydning, for udfaldet var jo givet på forhånd. Eller var det? Men det er jo det, der er formålet med en folkeafstemning, at man ønsker befolkningens stillingtagen til et spørgsmål, i dette tilfælde om Storbritannien fortsat skulle være medlem af EU. Hvilket jeg har beskrevet i min blog her i lørdags, og nu hvor det går op for dem, at de rent faktisk har stemt sig ud er der millioner af briter som ønsker at kunne gøre deres afstemning om. Men sådan spiller klaveret nok ikke.
Og hvis briterne ikke var groggy nok i forvejen, så blev de det i hvert fald i går aftes. For England deltog naturligvis i det igangværende EM i fodbold, og selv om jeg ikke har nogen synderlig interesse i fodbold fandt jeg det alligevel bemærkelsesværdigt, at et lille land som Island kunne kvalificere sig til Europamesterskabet, hvilket det danske landshold jo ikke kunne. Som dansker er det vel en lille smule pinligt, men vi nordiske brodernationer har jo altid støttet hinanden, og selv om man ikke spåede islændingene mange chancer lykkedes det dem alligevel at gå videre til ottendedelsfinalen hvor de skulle møde det engelske landshold. Vi var mange der var overbevist om at islændingene næppe ville få et ben til jorden men ville blive ekspederet ud af arenaen uden større problemer. Men Island slog faktisk det engelske landshold i går aftes 2-1, og blot ti minutter efter det afsluttende fløjt meldte den engelske træner at han abdicerede. Og når man tilmed tænker på, at der i England er fem gange så mange fodboldspillere end der en indbyggere i Island!
Så skulle man mene at det var nok, men her til morgen tikkede endnu en trist nyhed ind. Nemlig at min gode ven Ray fra Newbury var død samme morgen af et pludseligt og uventet hjertestop. Han var ellers en af de første rigtige venner jeg fik i fetishverdenen, så jeg kommer nok ikke mere til at tage hans hund for a walk. Det var ellers ham som i sin tid tilbød at jeg kunne låne hans gummi podsuit da jeg ikke selv havde så avanceret beklædning. Men det fik jeg, da han sørgede for at tage mine mål og sende dem til producenten, således at jeg nogle måneder senere kunne få min egen!


Ray til venstre i billedet, fotograferet på Felix' ødegård i Sverige i 2009

Eksterne links på denne side overvåges ikke og garanteres derfor kun på uploadtidspunktet.
Informationer om ændringer samt kommentarer i øvrigt modtages gerne på blog@viaalpina.dk.