Navigation:    
Start  >  Blog 
> 25. juli 2016
 
Foregående    Index    Dette tema 

  Under Armour Compression Gear til
alle slags formål
Mandag, 25.07.16

Da jeg i 2005 købte min første Compression Gear trøje fra Under Armour over internettet havde jeg været lidt i tvivl om, hvilken størrelse jeg egentlig skulle bruge. For med mine traditionelle bomuldstrøjer havde jeg jo plejet at vælge trøjer i størrelse XL, men i Under Armours udgave var det jo hensigten at trøjen skulle være tætsiddende. Men sidenhen har jeg jo købt adskillige Compression Gear-trøjer, og med tiden har jeg erfaret, at selv om jeg kun har en og den samme krop, så kan de forskellige størrelser hver for sig være det rigtige valg i forskellige situationer.

Small var den størrelse, jeg var blevet inspireret af min ven Kevin fra Michigan til at have på når jeg skulle i seng. For selv om den var ekstremt tætsiddende var den ikke ubehagelig at have på, tværtimod sad den som klistret til min krop uanset hvor meget jeg vendte og drejede mig i sengen om natten.
Medium er en størrelse jeg ikke bruger så meget, for selv om den er en smule løsere end en Small strammer den alligevel for meget om kroppen til at jeg kan køre kroppen med fuld kapacitet. Men jeg kan godt lide den tætsluttende pasform, så derfor bruger jeg ofte en størrelse Medium til en bytur eller blot til dagligdags brug.
Large var størrelsen på den første Compression Gear trøje jeg købte i 2005, og den størrelse viste sig at være den ideelle til stort set alle situationer, men nok mest til traveture og anden dagligdags brug. Således har jeg brugt en Large trøje til et utal af vandre- og klatreture, til fitness og tillige en del løbeture.
Med Extra Large er det lige før, at en sådan Compression shirt bliver for stor til mig, der er i hvert fald ikke længere helt så meget kompression over den. Men også en Extra Large har sit ideelle anvendelsesområde, og det er når jeg skal ud og løbe en tur, specielt dengang jeg kunne overveje at lægge et intervalpas undervejs. Og ellers er en Extra Large god at bruge når jeg skal på en lang vandretur.

Eksterne links på denne side overvåges ikke og garanteres derfor kun på uploadtidspunktet.
Informationer om ændringer samt kommentarer i øvrigt modtages gerne på blog@viaalpina.dk.