Navigation: Quicklink   
Start  >  Privat  > Foretrukne
 
 Opdateret 15-04-05  
Jan Elleby

Foretrukne

Dette er ikke en liste over foretrukne links, som man ellers ofte ser det på andre hjemmesider, men et pluk af mine foretrukne favoritter på forskellige områder:

Foretrukne ...
CaféLe Cabolée i Chamonix - i skarp konkurrence med Bar l'Etoile i Buis-les Baronnies. Men når jeg er hjemme i København er det nok Jailhouse i Studiestræde jeg hænger mest ud på.
RestaurantGuldanden ved Sortedamssøen - og hvis det er andre som betaler regningen har Era Ora på Christianshavn det mest fremragende køkken.
Billige spisested  Tidligere Ban Gaw i Istedgade - stedet er dog lukket for nylig og jeg er på jagt efter en afløser.
VinDomaine du Cayron 1988, Gigondas, Frankrig, af egen import - men en god sydamerikansk Malbec er nu heller ikke at foragte.
WhiskyLongmorn single highland malt - men Talisker single malt fra Skye vil altid være et godt alternativ.
Kunst'Leg', foto af Robert Mapplethorpe - alternativt har jeg altid ønsket at opleve Ingvar Cronhammars værk 'Elia' udenfor Herning.
FilmThe Matrix - ingen anden film når den til sokkeholderne.
Musikstykke'Magnus Opus' fra Martin Halls plade Presence, 1988 - en anden mulighed kunne være 'Script for a Jester's Tear fra Marillions debutalbum af samme navn, 1983.
PladeDark Side of the Moon af Pink Floyd, 1973 - men den mest spillede plade for tiden er dog Panique Celtique med det franske band Manau, 1998.
BogZeit zum Atmen af Reinhard Karl, 1979 - den nu afdøde tyske bjergbestiger giver en eminent og meget overset fortolkning af livet i bjergene.
AvisPolitiken - ikke den tykkeste avis, men den med mest læsetid i forhold til prisen. På ferie i Wallis er det dog den regionale avis Walliser Bote.
TøjmærkeFubu - et dansk alternativ kunne være Iceman, en cadeau til min tolerance overfor kolde omgivelser.
SkomærkeConverse All Stars, uden tvivl - og når jeg skal ud at løbe står der som oftest Saucony på siden af skoen.
BjergturRimpfischhorn, normalruten ad WSW-graten - men øverst på min ønskeliste til kommende ture står nu Dreieselwand på Lenzspitze.
StorbyNew York - jeg har kun været der en enkelt weekend men drømmer ofte om at vende tilbage dertil. Berlin er dog et mindre kostbart alternativ.
FeriestedWallis i Schweiz - da det altid er rart at være 'hjemme' når man er på ferie, alternativt har Club La Santa på Lanzarote en udmærket blanding af aktiviteter og afslapning.
Interne links:

Temaer Weblog
Eksterne links: